Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Χειρουργείο για Ολιβέιρα, έξι μήνες εκτός!

ΠΑΟΚ: Χειρουργείο για Ολιβέιρα, έξι μήνες εκτός!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
18/8/2021 21:56
Χωρίς τον Νέλσον Ολιβέιρα για τους επόμενους έξι μήνες θα χρειαστεί να πορευτεί ο ΠΑΟΚ καθώς ο Πορτογάλος φορ θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο γόνατο.

Ο Ολιβέιρα τραυματίστηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μποέμιανς οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία τριών μηνών.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Πορτογαλία προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και τα νέα από την Ιβηρική χώρα δεν ήταν καλά. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και η επιστροφή του υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

«Ο Νέλσον Ολιβέιρα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – Μποέμιανς για το Europa Conference League. Η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Οι πρόσθετες κλινικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πορτογάλος επιβεβαίωσαν το ιατρικό πόρισμα κι ο Ολιβέιρα θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο γόνατό του.Η επέμβαση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19.08) στην Πορτογαλία από τον ορθοπεδικό Ζοζέ Κάρλος Νορόνια. Ο Ολιβέιρα θα παραμείνει στην πατρίδα του για το πρώτο στάδιο αποθεραπείας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για την υπόλοιπη πορεία της αποκατάστασης. Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες.»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.