Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ στον ΠΑΟΚ: Μερική ρήξη χιαστού ο Ολιβέιρα

Σοκ στον ΠΑΟΚ: Μερική ρήξη χιαστού ο Ολιβέιρα

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
13/8/2021 13:39
Ο Νέλσον Ολιβέιρα ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο του στο παιχνίδι με την Μποέμιανς, υποβλήθηκε στις απαιραίτητες εξετάσεις και τα νέα δεν είναι ευχάριστα καθώς έχει υποστεί μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πήρε τη νίκη και την πρόκριση απέναντι στην Μποέμιανς όμως φαίνεται πως θα στερηθεί περίπου μέχρι το τέλος του έτους τον Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος επιθετικός παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο γόνατο του και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Τα νέα δεν ήταν τα καλύτερα για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ καθώς οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και η υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, κάτι που θα τον αφήσει εκτός για περίπου τρεις μήνες.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Ο Νέλσον Ολιβέιρα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μποέμιανς ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και μετά το τέλος της αναμέτρησης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το πρόβλημά του.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί ο τρόπος της αποθεραπείας του και ο χρόνος επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.