Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Να δείξουμε αντίδραση και να δώσουμε απάντηση»

Μαρτίνς: «Να δείξουμε αντίδραση και να δώσουμε απάντηση»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/8/2021 19:06
Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (19/8, 22.00) στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εστίασε στα όσα θα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τον αποκλεισμό στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Λουντογκόρετς.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του γκολκίπερ Βάτσλικ και του εξτρέμ Ονιεκούρου, όσο και σε αυτό του νεοφερμένου εξτρέμ Ρόνι Λόπες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον Ρόνι Λόπες:

«Είναι πιθανό να βρεθεί στη λίστα, αλλά για τη ρεβάνς. Δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα, σήμερα για πρώτη φορά, να μας δείξει ότι είναι έτοιμος, να δώσει απαντήσεις και να διεκδικήσει τη θέση του. Αυτό προϋποθέτει τουλάχιστον μία προπόνηση. Οπότε ίσως να βρεθεί στη λίστα, αλλά όχι για το αυριανό παιχνίδι».

Για το στοιχείο που δεν είδε με Λουντογκόρετς και θέλει να το δει με τη Σλόβαν:

«Υπάρχουν πολλά πράγματα, η επιθετική λειτουργία, περισσότερη θέληση για τη νίκη, βελτίωση στις μεταβιβάσεις. Κυρίως να δούμε ότι υπάρχει θέληση. Είναι μία αρνητική στιγμή για εμάς, αλλά υπάρχουν πράγματα να διεκδικήσουμε. Πιστεύω στη δουλειά μας, αύριο πρέπει να δείξουμε αντίδραση, να δώσουμε απάντηση. Αυτό περιμένουμε να δούμε από την ομάδα. Υπάρχει καλύτερο κλίμα στις προπονήσεις στη δουλειά που γίνεται και αυτό να φανεί. Αυτό που θέλω να δω ότι στην παράταση με λιγότερο παίκτη, δείξαμε μεγάλη θέληση. Θέλω να το ξαναδώ».

Για τον Τικίνιο:

«Ο Τικίνιο βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποκατάστασης. Προπονείται με ασκήσεις που δεν έχουν επαφές, η κατάστασή του θα βελτιωθεί και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, θα συμμετέχει σε παιχνίδια. Επιστρέφει σταδιακά».

Για τον Βάτσλικ και τον Ονιεκούρου:

«Όπως είπαμε πριν, όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι, εκτός από τον Ρόνι και τους τραυματίες. Για όλους υπάρχουν πιθανότητες. Ο Βατσλίκ είναι ένας έμπειρος και πολύ καλός γκολκίπερ, είναι ένας παίκτης που δεν ήταν δυνατόν να παίξει από την αρχή, δεν ήταν στις καλύτερες συνθήκες, αλλά τον υπολογίζουμε και ξέρουμε πως θα μας βοηθήσει. Ο Ονιεκούρου έχει γίνει μέλος της ομάδας, μπήκε στο σύνολο και ίσως να παίξει. Όπως το ποιος θα παίξει, θα το δείτε αύριο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.