Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αϊντχόφεν - ΠΑΟΚ 1-0: Κακή εμφάνιση και λογική ήττα στην Ολλανδία

Αϊντχόφεν - ΠΑΟΚ 1-0: Κακή εμφάνιση και λογική ήττα στην Ολλανδία

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
14/7/2021 23:11
Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ικανοποιητική απόδοση στο εκτός έδρας φιλικό με την Αϊντχόφεν και ηττήθηκε 1-0 στο «Φίλιπς Στάντιον».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει πάρα πολλά πράγματα να πει στους ποδοσφαιριστές του, την ώρα που οι Ολλανδοί έδειξαν σαφώς πιο έτοιμοι και θα μπορούσαν να είχαν φτάσει σε μεγάλο σκορ σπαταλώντας πάρα πολλές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα.

Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα του ΠΑΟΚ σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην έδρα της Αϊντχόφεν, αν και το συγκεκριμένο ήταν απλώς ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο η πίεση ήταν ιδιαίτερα έντονη από τους γηπεδούχους. Τελικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης άντεξε μέχρι το 25ο λεπτό της αναμέτρησης. Σε αυτό το χρονικό σημείο ο Μαντουέκε νίκησε τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς κι έβαλε τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με διαφορετική σύνθεση στην επανάληψη και μάλιστα ο Νέλσον Ολιβέιρα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τα ασπρόμαυρα. Η άμυνά του στάθηκε καλύτερα μετά τις αλλαγές και των Ολλανδών και μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι.

Πλέον ο «δικέφαλος του Βορρά» θα συνεχίσει τη δουλειά του για να είναι έτοιμος με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, την ώρα που η Αϊντχόφεν θα κοντραριστεί την προσεχή εβδομάδα με τη Γαλατάσαραϊ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το βέβαιο είναι ότι κάθε ομάδα πήρε τα μηνύματά της και θα προσπαθήσει να βελτιώσει τις αδυναμίες της, με τον κόουτς Λουτσέσκου να έχει αρκετή δουλειά στη συνέχεια.

Αϊντχόφεν (Ρότζερ Σμιντ): Ντρόμελ, Μβουένε (46' Τέζε), Ραμάλιο (46' Πρέπερ), Μποσκαλί (46' Ομπίσπο), Μαξ (46' Όπεγκαρντ), Φαν Χίνκελ (46' Φίρχεφερ), Σανγκαρέ (85' Ρίγκο), Μαντουέκε (46' Ιχατάρεν), Γκέτσε (46' Τόμας, 83' Σάμπο), Βέρτεσεν (46' Ζούνιορ), Ζάχαβι (46' Φοφάνα)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς (46' Πασχαλάκης), Τέιλορ (46' Λύρατζης), Βαρέλα (46' Μιχάι), Μιχαηλίδης (46' Κρέσπο), Περέιρα (46' Ροντρίγκο), Εσίτι (46' Νινούα), Ελ Καντουρί (46' Σβαμπ), Α. Ζίβκοβιτς (46' Μουργκ), Καγκάβα (46' Βρακάς), Λάμπρου (46' Τζιόλης), Σβντέρσκι (46' Ολιβέιρα, 78' Κούτσιας).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.