Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός – Άρης 3-0: Οι «ερυθρόλευκοι» τα γκολ, οι «κίτρινοι» τα δοκάρια (video)

Ολυμπιακός – Άρης 3-0: Οι «ερυθρόλευκοι» τα γκολ, οι «κίτρινοι» τα δοκάρια (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/7/2021 22:57
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Άρη σε φιλικό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», μια εβδομάδα πριν το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς με την Νεφτσί Μπακού για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Καμαρά (37’), Εμβιλά (42’) και Ραντζέλοβιτς (78’) τα γκολ, εκπληκτικές ασίστ από Ελ Αραμπί και Κουντέ. Δύο δοκάρια στο 0-0 είχαν οι «κίτρινοι».

Στο τελευταίο του φιλικό πριν ριχθεί στη μάχη των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι Πειραιώτες μπήκαν μουδιασμένα στο ματς και γλίτωσαν δις από το δοκάρι σε ωραίες επιθέσεις των «κίτρινων», ωστόσο στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμούς και πέτυχαν τρία όμορφα τέρματα με τους Καμαρά (37’), Εμβιλά (42’) και Ραντζέλοβιτς (78’).

Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και προσπαθούσε με κάθετες μπαλιές να βγει στην πλάτη της άμυνας του Άρη. Ωστόσο οι «κίτρινοι» ήταν πιο απειλητικοί στο ξεκίνημα, έχοντας και την πρώτη ευκαιρία με κεφαλιά του Μπεναλουάν (16’) εντός περιοχής που πέρασε λίγο πάνω από την εστία. Οι Θεσσαλονικείς έφευγαν γρήγορα στο τρανζίσιον και στο 18’ είχαν δοκάρι με σουτ του Σάσα από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η ομάδα του Μάντζιου κυκλοφορούσε ωραία τη μπάλα όταν έβγαινε μπροστά και στο 30’ είχε νέο δοκάρι, αυτή τη φορά με σουτ του Γκάμα.

Ο Ολυμπιακός κράτησε το μηδέν και ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη του ευκαιρία. Στο 37’ ο Ραντζελοβιτς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Καμαρά σκόραρε ανενόχλητος με κεφαλιά για το 1-0. Πέντε λεπτά μετά οι Πειραιώτες έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα, που είναι για… highlight. Ο Ελ Αραμπί έβγαλε με το εξωτερικό στον Εμβιλά, ο οποίος με πανέμορφο τελείωμα στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα.

Οι δύο ομάδες προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές στο δεύτερο μέρος και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Τα λεπτά κυλούσαν δίχως κάτι αξιόλογο, με εξαίρεση ένα πλασέ του Μήτρογλου (58’) που «έβγαλε» ο Τζολάκης. Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 74’ με ένα σουτ του Βρουσάι και τέσσερα λεπτά μετά έφτασε σ’ ένα τρίτο τέρμα. Ο Κουντέ έκανε εξαιρετική ενέργεια, απέφυγε δύο αντιπάλους του Άρη και έδωσε πάρε-βάλε στον Ραντζέλοβιτς ο οποίος από κοντά έκανε το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Τα γκολ:








Τα δοκάρια του Άρη:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.