Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Κόντρα στην Νεφτσί Μπακού ο Ολυμπιακός (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Κόντρα στην Νεφτσί Μπακού ο Ολυμπιακός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/7/2021 22:02
Την Νεφτσί Μπακού θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν κέρδισε με 2-1 την Ντιναμό Τιφλίδας στο Αζερμπαϊτζάν και με συνολικό σκορ 4-2 προκρίθηκε στον επόμενο γύρο όπου θα παίξει με τους «ερυθρόλευκους».

Η πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν, Νεφτσί Μπακού θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Αζέροι κέρδισαν ξανά με 2-1 την Ντιναμό Τυφλίδας, αυτή τη φορά στο Μπακού, και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, όπου περιμένουν οι «ερυθρόλευκοι».

Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, οι Γεωργιανοί άνοιξαν το σκορ με τον Ραντίν (52’) σε μια φάση που προηγήθηκαν δύο δοκάρια. Η Νεφτσί όμως έφερε… τούμπα το ματς μέσα σ’ ένα δεκάλεπτο με τα γκολ των Μακχμούντοφ (59’ πεν.) και Αλάσγκαροβ (69’), ανεβάζοντας το συνολικό σκορ σε 4-2. Οι Γεωργιανοί παρά τις προσπάθειες τους δεν μπόρεσαν να πετύχουν ένα γκολ και να αποκτήσουν ελπίδες για την ανατροπή κι έτσι οι πρωταθλητές Αζερμπαϊτζάν προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο.

Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στις 20 ή 21 Ιουλίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα αργότερα (27-28 Ιουλίου) στο Μπακού.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.