Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Νίκησε την Κραϊόβα του Ουζουνίδη (video)

Ολυμπιακός: Νίκησε την Κραϊόβα του Ουζουνίδη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/7/2021 18:55
Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 την Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα του Μαρίνου Ουζουνίδη, στο τελευταίο του φιλικού επί αυστριακού εδάφους, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ στο πρώτο μέρος με Βαλμπουενά (9’ πεν.) και Εμβιλά (45’). Δοκάρι στο 44’ είχε ο Χασάν, απέκρουσε πέναλτι ο Κρίστινσον.

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία επί της Ουφά, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 την Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα του Μαρίνου Ουζουνίδη , στο τελευταίο του φιλικού επί αυστριακού εδάφους.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο 9’, με τον Βαλμπουενά να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Ραντζέλοβιτς. Οι πρωταθλητές Ελλάδας συνέχισαν να πιέζουν, έχοντας ορισμένες καλές στιγμές με σουτ των Βαλμπουενά και Σουρλή ενώ στο 16’ ο Κουντέ έκανε τρομερή κούρσα, βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά το τελείωμα του δεν ήταν καλό.

Οι Ρουμάνοι απείλησαν σε δύο περιπτώσεις για το γκολ της ισοφάρισης αλλά ο Κρίστινσον ήταν σταθερός, κρατώντας το μηδέν. Στο 44’ ο Ολυμπιακός «άγγιξε» το 2-0 με μακρινό σουτ του Χασάν, υποχρεώνοντας τον Πιλιατσέλι σε εντυπωσιακή επέμβαση. Μάλιστα η μπάλα βρήκε και στο οριζόντιο προτού καταλήξει κόρνερ. Ένα λεπτό μετά ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ και ο Εμβιλά με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 2-0.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Ουν. Κραϊόβα είχε μεγάλη ευκαιρία για να επιστρέψει στο ματς, καθώς στο 46’ ο Σουρλής ανέτρεψε τον Ιβάν στην περιοχή, αλλά ο Κρίστινσον απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Νίστορ. Ο Ολυμπιακός δεν είχε την ίδια ένταση στο δεύτερο μέρος, ωστόσο κράτησε το 2-0 ως το φινάλε και έκλεισε με νίκη τα φιλικά προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον (68' Σα), Λαλά, Σεμέδο, Αβραάμ (46' Καλογερόπουλος), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Κούντε (55' Βρουσάι), Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά (67' Σαπουντζής), Χασάν.

ΟΥΝ. ΚΡΑΪΟΒΑ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Πιλιατσέλι, Βλαντόιου, Μπάλασα, Μ. Κονσταντίν, Βαταγιέλου, Ματέιου, Τσικαλντάου, Νίστορ, Τσιμπάνου, Κόλιτς, Ιβάν.

Τα στιγμιότυπα:




Οι δηλώσεις του Μαρτίνς:




Τα γκολ:






Το δοκάρι του Χασάν:




Η απόκρουση πέναλτι του Κρίστινσον:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.