Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το μήνυμα του Σπινατσόλα μετά το σοβαρό τραυματισμό του: «Το γαλάζιο όνειρο συνεχίζεται, θα επιστρέψω σύντομα»

Το μήνυμα του Σπινατσόλα μετά το σοβαρό τραυματισμό του: «Το γαλάζιο όνειρο συνεχίζεται, θα επιστρέψω σύντομα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/7/2021 14:53
Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο παιχνίδι της Ιταλίας με το Βέλγιο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη αχίλλειου τένοντα. Ο 28χρονος μπακ επιστρέφει στην Ρώμη και στο πρώτο του μήνυμα ανέφερε: «θα επιστρέψω σύντομα».

Η Ιταλία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Euro, επικρατώντας με 2-1 του Βελγίου, ωστόσο έχασε με σοβαρό τραυματισμό τον Λεονάρντο Σπινατσόλα, ο οποίος αποχώρησε με φορείο από το ματς και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη αχίλλειου τένοντα.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ της Ρόμα, που πραγματοποίησε φανταστικό τουρνουά, ξέσπασε σε λυγμούς κατά την αποχώρηση του από το παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός για αρκετούς μήνες.
Ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στην Ρώμη μαζί με τον Ιταλό γιατρό Αντρέα Φερέτι και στο πρώτο του μήνυμα μετά τον τραυματισμό, τόνισε πως θα επιστρέψει σύντομα:

«Δυστυχώς όλοι ξέρουμε πως πήγε, αλλά το γαλάζιο όνειρο μας συνεχίζεται και με αυτή τη μεγάλη ομάδα τίποτα δεν είναι αδύνατο. Εγώ το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι θα επιστρέψω σύντομα. Είμαι σίγουρος γι' αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ιταλός μπακ στα social media.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.