Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν (video)

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
9/5/2021 19:07
Ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 σε αγώνα για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League Interwetten, σ' ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις.

Οι Αρκάδες παραμένουν χωρίς νίκη στη διαδικασία κι έχουν συγκεντρώσει 47 βαθμούς που τους φέρνουν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στον αντίποδα οι πρωταθλητές έφτασαν στους 84 πόντους κι απέχουν 20 από τον 2ο ΠΑΟΚ, έχοντας κατακτήσει εδώ και καιρό τον τίτλο.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που κυριάρχησε σ' ένα μέτριο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο δίχως πολλές ευκαιρίες και στο οποίο οι Αρκάδες δεν έκαναν ούτε μία τελική προσπάθεια. Οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν στο 6' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουχαλάκη που έφυγε λίγο άουτ.

Στο 17' οι πρωταθλητές Ελλάδας έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ. Ο Ανδρούτσος σούταρε υπό πίεση και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Τρία λεπτά πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι Πειραιώτες πλησίασαν ξανά στην επίτευξη ενός τέρματος, όμως η κεφαλιά του Χασάν ήταν άστοχη.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε τρεις αλλαγές περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά και Μασούρα αντί των Καμαρά, Βρουσάι και Μπρούμα.

Στο 49' ο Ολυμπιακός είχε μία καλή στιγμή με τον Ελ Αραμπί να παίρνει την κεφαλιά και τον Παπαδόπουλο να αποκρούει. Ο ρυθμός δεν ήταν καλός και δεν υπήρξαν σημαντικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Μάλιστα στα τελευταία λεπτά ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» προχώρησε σε αλλαγή τερματοφύλακα με τον νεαρό Ηλία Καραργύρη να παίρνει τη θέση του Τζολάκη.

Δίχως κάτι ιδιαίτερο το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.