Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: «Τεσσάρα» η Παρί, πέρασε 3η η Λίλ

Σαμπιονά: «Τεσσάρα» η Παρί, πέρασε 3η η Λίλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/10/2013 00:43
Με τους Ιμπραΐμοβιτς και Καβάνι να σκοράρουν δις, η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε με 4-0 την Μπαστιά του Μοντέστο και διατηρήθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με την Άντερλεχτ για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα κόντρα στη Μπαστιά, την οποία και κέρδισε με το εμφατικό 4-0 στο Παρίσι.

Σκόρερ για τους «πρωτευουσιάνους» οι Ιμπραΐμοβιτς και Καβάνι, με τον Σουηδό να ανοίγει το σκορ στο 10’ με απίστευτο γυριστό τακουνάκι, ενώ ο ίδιος έκανε το 2-0 τρία λεπτά μετά, δίνοντας έτσι ασφαλές προβάδισμα στην ομάδα του.

Τη σκυτάλη πήρε ο Ουρουγουανός ο οποίος με τρομερή προσωπική ενέργεια, πέρασε όποιον βρήκε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από πλάγια θέση στο 62’, ενώ στο 89’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 4-0, το οποίο διατηρεί τους πρωταθλητές στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Πέρασε 3η η Λίλ


Σαμπιονά: «Τεσσάρα» η Παρί, πέρασε 3η η Λίλ
Στην 3η θέση της βαθμολογίας πέρασε η Λιλ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Μονπελιέ εκτός έδρας.
Σκόρερ για τους «λιλουά» ο Σουαρέ ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 4ο λεπτό, το οποίο επιτρέπει στην ομάδα του Ρενέ Ζιράρ να παραμείνει σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα άλλα παιχνίδια, η Γκινγκάμπ έφυγε με τη νίκη με 2-1 από την έδρα της Εβιάν, ενώ «διπλό» πήρε και η Ναντ, η οποία κέρδισε με 1-0 την Αζάξιο.

Τέλος, Ρεν και Βαλενσιέν ήρθαν ισόπαλες 2-2, στο ντεμπούτο του Γιάκομπς στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.