Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» ο Βίτορ

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» ο Βίτορ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2013 21:20
Ο ΠΑΟΚ δεν έπιασε υψηλή απόδοση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο χάρη σε δύο κεφαλιές του Βίτορ κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με την Μακάμπι για το Γιουρόπα Λιγκ.

Σε τροχιά τίτλου παρέμεινε ο ΠΑΟΚ ο οποίος με δύο γκολ του Μιγκέλ Βίτορ (40’, 57’) με κεφαλιές από στημένες φάσεις πήρε τη νίκη με 2-0 στην Τούμπα, και πηγαίνει με ψυχολογία στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την Μακάμπι Χάιφα.

Οι γηπεδούχοι δεν ήταν καλοί στο πρώτο μέρος, με τον Αστέρα να πατάει καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ωστόσο όσο κυλούσε ο χρόνος οι παίκτες του Στέφενς κέρδιζαν μέτρα και εν τέλει έφτασαν στο γκολ στο 40’ με την κεφαλιά του Πορτογάλου αμυντικού έπειτα από κόρνερ.

Ο ίδιος στο 57’, στην πρώτη φάση του δεύτερου μέρους, με νέα κεφαλιά μετά από φάουλ του Λίνο, έκανε το 2-0 και έδωσε ισχυρό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια ο Αστέρας πίεσε για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, ωστόσο ο Χακόμπο όποτε χρειάστηκε είπε «όχι» στους Αρκάδες, με αποτέλεσμα το 2-0 να μείνει ως το τέλος.

Μάλιστα στο 90’ ο Νίνης έχασε τεράστια ευκαιρία να πετύχει 3ο γκολ για τον ΠΑΟΚ καθώς από κενή εστία αστόχησε, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Λίνο, Κίτσιου (69’ Τζαβέλλας), Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Νίνης, Στοχ, Αθανασιάδης (85’ Νέτσιντ), Σαλπιγγίδης (72’ Λούκας)

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντεζ, Ναβάρο, Γκοϊάν, Πιπίνης, Κουρμπέλης (59’ Κάφα), Ουσέρο, Εντό (74’ Χουάνμα), Ουρτάδο (68’ Καράσκο), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Σέτι

Εύκολα ο Ατρόμητος


Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» ο Βίτορ
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Ατρόμητος κέρδισε άνετα με 3-0 τον Λεβαδειακό στο Περιστέρι και «σκαρφάλωσε» στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου «καθάρισαν» από νωρίς την υπόθεση νίκη, με τον Ιγκλέσιας να ανοίγει το σκορ στο 12ο λεπτό με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Ούμπιντες, ενώ δύο λεπτά μετά ο Λαζαρίδης με τον ίδιο τρόπο έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Εν τέλει, ο Ναπολεόνι διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 76’, με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να πιάσει την 3η θέση με 14 βαθμούς.

Από την άλλη, ο Λεβαδειακός φάνηκε επηρεασμένος από την απομάκρυνση του Τάκη Λεμονή, με αποτέλεσμα να γνωρίσει εύκολα την ήττα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.