Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Ξύπνησε» στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: «Ξύπνησε» στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2013 22:36
Παρότι ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό από τον Πλατανιά, οι Πειραιώτες πάτησαν… γκάζι στην επανάληψη και πήραν τη νίκη με 4-1 στα Περιβόλια χάρη στα τέρματα των Σαβιόλα, Μήτρογλου και Βάις και το αυτογκόλ του Φερνάντες.

Λίγες ημέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Μπενφίκα στη Λισαβόνα, ο Ολυμπιακός έδειχνε ότι δεν θα είχε εύκολο βράδυ κόντρα στον Πλατανιά, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Τόρες άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Μάλιστα το 1-0 έμεινε ως το ημίχρονο, καθώς ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα των Κρητικών. Ωστόσο, στην επανάληψη η είσοδος των Κάμπελ και Ντομίνγκιεζ βοήθησε τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι ανέβασαν ρυθμό και έφεραν… τούμπα μέσα σε δύο λεπτά.

Συγκεκριμένα στο 66’ ύστερα από σέντρα του Κάμπελ, ο Φερνάντες σε προσπάθεια να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για την ισοφάριση, ενώ στο 68’ ο Μήτρογλου με κεφαλια, γύρισε το σκορ, δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Οι παίκτες του Μίτσελ συνέχιζαν να πιέζουν τον Πλατανιά και εν τέλει πέτυχαν ακόμα δύο γκολ, με τους Σαβιόλα (73’) και Βάις (87’), ενώ ο Μήτρογλου αστόχησε σε τετ-α-τετ στο φινάλε.

Έτσι, ο Ολυμπιακός διατήρησε τη διαφορά τριών βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και πλέον μπορεί να σκέφτεται το κρίσιμο παιχνίδι με τη Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι συνθέσεις:


Πλατανιάς: Γεωργαλλίδης, Φάισκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντες , Ράφαελ, Αγκιλέρα, Τέτε (77’ Μπέριαν), Μπέλιτς (88’ Πόποβιτς), Τόρες, Στόλερ, Μοράλ (64’ Γουνδουλάκης)

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Εντινγκά (46’ Κάμπελ), Μανωλά, Παπαδόπουλος (65’ Μανιάτης), Παπάζογλου, Σάμαρης, Σαλίνο, Φουστέρ (46’ Ντομίνγκεζ), Βάις, Σαβιόλα, Μήτρογλου

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.