Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έχασε την ευκαιρία η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Έχασε την ευκαιρία η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2013 17:12
Παρότι η Λίβερπουλ είχε αριθμητικό πλεονέκτημα για ένα ημίχρονο, δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ», καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 κόντρα στη Νιούκαστλ, με τον Στίβεν Τζέραρντ να φτάνει τα 100 τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σε ένα «χορταστικό παιχνίδι», Νιούκαστλ και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, αποτέλεσμα που επιτρέπει στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να παραμείνει προσωρινά μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 23’ με τρομερό γκολ του Γιόαν Καμπάιγ ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με μακρινό σουτ για το 1-0, ωστόσο η Λίβερπουλ κατάφερε να απαντήσει στο 40’ όταν ο Εμπιβά ανέτρεψε τον Σουάρες με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να δώσει την ευκαιρία στον Τζέραρντ να ισοφαρίσει από το σημείο του πέναλτι.

Ο αρχηγός των «κόκκινων» δεν αστόχησε, φτάνοντας τα 100 τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Παρόλα αυτά ο ίδιος δεν το χάρηκε καθώς στο 57’ ο Πολ Ντουμέτ που πέρασε στο παιχνίδι αντί του Σισοκό, έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Νιούκαστλ με 2-1, με τον Στάριτζ να φέρνει το παιχνίδι ξανά στα ίσα στο 72’ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Σουάρες.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ καθώς στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι «σπατάλησαν» αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ της νίκης, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.