Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έδεσε» Γιανουζάι η Γιουνάιτεντ

«Έδεσε» Γιανουζάι η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2013 15:53
Τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ –τουλάχιστον- ως το 2018 θα φοράει ο Αντνάν Γιανουζάι ο οποίος υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα στην αναμέτρηση με τη Σάντερλαντ, και με δύο δικά του γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 2-1, με αποτέλεσμα να στρέψει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Γι’ αυτό και η Γιουνάιτεντ κινήθηκε γρήγορα, και τον «έδεσε» στο Μάντσεστερ μέχρι το 2018, με τον παίκτη να υπογράφει σήμερα νέο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο, προς ανακούφιση των φίλων της ομάδας.

«Είμαι πολύ συγκινημένος που μου δίνεται η ευκαιρία να υπογράψω νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα εδώ, ένοιωσα ότι αυτή ήταν η σωστή ομάδα για μένα», δήλωσε ο Γιανουζάι και συνέχισε:

«Αυτή η σεζόν είναι σπουδαία για μένα, πηγαίνοντας περιοδεία με την αποστολή, κάνοντας ντεμπούτο στη νίκη στο Κομιούνιτι Σιλντ στο Γουέμπλεϊ και μετά μπαίνοντας στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Σάντερλαντ. Είναι σαν όνειρο. Θέλω να δουλέψω σκληρά τώρα και να καθιερωθώ στη ομάδα» τόνισε ο παίκτης.

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Μόγιες τόνισε ευχαριστημένος με την παραμονή του 18χρονου άσου:

«Είμαι ευτυχισμένος από την εξέλιξη. Είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο και με εντυπωσίαζε συνεχώς από τότε που ήρθα στη Γιουνάιτεντ τον Ιούλιο.Η ισορροπία που έχει στο σώμα του και η ικανότητά του να περνάει παίκτες είναι κάτι το εξαιρετικό για ένα παιδί της ηλικίας του.

Είναι σημαντικό που αναγνωρίζει πως αυτός ο σύλλογος, με την παράδοση που έχει να φτιάχνει νέους παίκτες και να τους δίνει μία ευκαιρία στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική σκηνή, είναι το κατάλληλο μέρος για αυτόν
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.