Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Europa League: Στα ημιτελικά Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Ρόμα και Βιγιαρεάλ (video)

Europa League: Στα ημιτελικά Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Ρόμα και Βιγιαρεάλ (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
16/4/2021 00:09
Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης η προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Ρόμα και Βιγιαρεάλ να παίρνουν την πρόκριση.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» επικράτησαν με 2-0 της Γρανάδα στο «Ολντ Τράφορντ» σε ένα εύκολο βράδυ για τους ίδιους, την ώρα που η Άρσεναλ πέρασε σαν σίφουνας (0-4) από την έδρα της Σλάβια Πράγας.

Η Ρόμα άντεξε στην πίεση του Άγιαξ ήρθε ισόπαλη με 1-1 εντός έδρας και σε συνδυασμό με το 1-2 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση, ενώ η Βιγιαρεάλ διπλασίασε τις νίκες της επικρατώντας με 2-1 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η Άρσεναλ πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην Πράγα απέναντι στην Σλάβια πήρε τη νίκη με και πανηγύρισε την πρόκριση της. Οι Άγγλοι σε ένα καθοριστικό παιχνίδι και με το 1-1 του πρώτου αγώνα να τους βάζει έξτρα πίεση, βρήκαν 3 γκολ στο πρώτο 25λεπτο και έδιωξαν κάθε άγχος. Ο Σμιθ-Ρόου με ωραία ενέργεια στο 18' βρήκε τον Πεπέ και αυτός σημάδεψε σωστά, ενώ τρία λεπτά μετά ο Λακαζέτ έκανε το 2-0 με πέναλτι. Στο 24' ο Σακά με σουτ έγραψε το 3-0 και το παιχνίδι από εκεί και έπειτα απέκτησε τυπική διαδικασία. Οι κανονιέρηδες πέτυχαν και 4ο γκολ με τον Λακαζέτ στο 77' και ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο τους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ένα ωραίο γυριστό του Καβάνι στο 6' έσβησε κάθε ελπίδα της Γρανάδα και έκανε συντήρηση δυνάμεων στο υπόλοιπο παιχνίδι, έχοντας σαφώς εύκολο έργο για την συνέχεια. Στο 90' μάλιστα διπλασίασε τα τέρματα της με αυτογκόλ του Βαγιέχο.

Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της βραδιάς ο Άγιαξ κυνήγησε την ανατροπή μέσα στην Ρώμη, προηγήθηκε με τον Μπρόμπεϊ στο 49', του ακυρώθηκε μέσω VAR γκολ του Τάντιτς στο 56' και τελικά στο 72΄ δέχτηκε την ισοφάριση από προβολή του Τζέκο. Το γκολ αυτό ανέβασε το ηθικό της Ρόμα που από εκεί και έπειτα ισορρόπησε το παιχνίδι και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Τέλος η Βιγιαρεάλ δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, διπλασίασε τις νίκες της, αυτή την φορά επιβλήθηκε με και θα βρεθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Πάκο Αλκάθερ στο 36' και ο Μορένο στο 43' τα γκολ για τους γηπεδούχους.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ρόμα

Βιγιαρεάλ-Άρσεναλ

Τα highlights:

Βιγιαρεάλ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γρανάδα



Ρόμα-Άγιαξ



Σλάβια Πράγας-Άρσεναλ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.