Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νιόπλιας: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς» (video)

Νιόπλιας: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
15/4/2021 17:36
Ο Νίκος Νιόπλιας σχολίασε την εντός έδρας αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League Interwetten.

Ο τεχνικός των Κρητικών εστίασε στην κρισιμότητα και τη σημασία του αγώνα τόσο για την ομάδα του όσο και για τους Περιστεριώτες οι οποίοι πάντως βιώνουν δύσκολες στιγμές.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος προπονητής:

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εδώ που βρίσκεται. Όπως και η δική μας ομάδα. Μπερδεύτηκε όλη τη διάρκεια της σεζόν και βρέθηκε κι αυτός να παίζει τη χρονιά του. Μια ομάδα με καλούς παίκτες, αλλά υστερεί πολύ στην ομαδικότητα. Θα το θεωρήσω το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς.

Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να βρούμε το κουμπί, αυτό που είχαμε πάντα, την έδρα μας. Να την εκμεταλλευόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Μπορούμε να το κάνουμε, το δείξαμε με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο να είμαστε ενεργοί και να μην έχουμε την ίδια παθητικότητα που είχαμε με τον Απόλλωνα. Το κάθε παιχνίδι που φεύγει δεν ξανάρχεται».


Δείτε τις δηλώσεις του:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.