Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Βόμβα» με Βαράν ετοιμάζει η Γιουνάιτεντ

«Βόμβα» με Βαράν ετοιμάζει η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
15/4/2021 17:22
Ο Ραφαέλ Βαράν έχει αποφασίσει να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και να συνεχίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με το ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι «El Chiringuito».

Το συγκεκριμένο δίκτυο έχει προχωρήσει σε αρκετές αποκαλύψεις τις τελευταίες εβδομάδες και μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν το προσεχές καλοκαίρι που αναμένεται να είναι «καυτό».

Άλλωστε πριν από μία εβδομάδα είχε αποκαλύψει ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της «Βασίλισσας».

Αυτήν την φορά η είδηση αφορά έναν παίκτη ο οποίος έχει σκοπό να φύγει από την Ισπανία. Ο Βαράν έχει αυτή τη στιγμή συμβόλαιο με την ομάδα της Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ωστόσο δεν φαίνεται ιδιαίτερα «ζεστός» στο ενδεχόμενος της ανανέωσης. Γι' αυτόν το λόγο οι διοικούντες τη «Βασίλισσα» θα προσπαθήσουν να τον πουλήσουν ούτως ώστε να μην φύγει ως ελεύθερος.

Σύμφωνα λοιπόν με το «El Chiringuito» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κινηθεί ήδη για να φτάσει σε συμφωνία μαζί του και στη συνέχεια θα θελήσει να ρίξει όσο το δυνατόν περισσότερο τις οικονομικές απαιτήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.