Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ατρόμητος: Επίσκεψη Fentagin στο προπονητικό, «σκληρά» λόγια σε Παντελίδη, Λαζαρίδη

Ατρόμητος: Επίσκεψη Fentagin στο προπονητικό, «σκληρά» λόγια σε Παντελίδη, Λαζαρίδη

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
15/4/2021 14:34
Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρομήτου, βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (14/4) στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και μίλησαν με σκληρή γλώσσα στον Σάββα Παντελίδη και τον Νίκο Λαζαρίδη με αφορμή την κακή πορεία της ομάδας.

Περίπου 300 Fentagin βρέθηκαν στο «Μαζαράκη» όπου είχαν συνάντηση με τον προπονητή και τον γενικό αρχηγό της ομάδας και τους εξέφρασαν τα έντονα παράπονα τους για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Ο Ατρόμητος απέχει πλέον 6 βαθμούς από την θέση που οδηγεί στα μπαράζ και το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ μοιάζει και είναι κομβικό.

«Τι πράγματα είναι αυτά; Είναι εικόνα αυτή; Φτάσαμε να μιλάμε για το αν θα πέσουμε τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος. Παίζετε με τα νεύρα μας φέτος. Εσύ Σάββα τι δηλώσεις ήταν αυτές που έκανες στο ματς με την Λάρισα; Έχεις καταλάβει που βρίσκεσαι και λες ότι δεν έχεις πίεση; Ατομικά το βλέπουμε; Θέλεις να μας δεις από την άλλη πλευρά δηλαδή;», ανέφεραν αρχικά στον Σάββα Παντελίδη

«Έχετε μαζέψει δέκα τσουτσέκια και έχουν κάνει την ομάδα άνω κάτω. Εντάξει το καταλαβαίνουμε μια χρονιά να είναι αποτυχημένη. Αλλά να μιλάμε για 6η, 7η, 8η θέση όχι να κινδυνεύουμε με υποβιβασμό. Δεν θα ανεχτούμε άλλη αδιαφορία, θα ματώνετε την φανέλα. Θα περιμένουμε να δούμε βελτίωση στο ματς με τον ΟΦΗ, ειδάλλως την επόμενη εβδομάδα θα τα ξαναπούμε», συνέχισαν απευθυνόμενοι στον Νίκο Λαζαρίδη.

Στο τέλος αποχώρησαν σημειώνοντας πως δεν θέλουν να ακούσουν αντίλογο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.