Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκαγκάτσης: «Ο Γκαρσία στηρίζεται από όλους»

Γκαγκάτσης: «Ο Γκαρσία στηρίζεται από όλους»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
15/4/2021 12:08
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης στο πλαίσιο της σημερινής (15/4) Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε ξεκαθάρισε το γεγονός πως ο Πάμπλο Γκαρσία έχει την στήριξη όλων των ανθρώπων του Δικεφάλου, ενώ αναφέρθηκε και στον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Γκαγκάτσης απάντησε σε ερωτήσεις των μικρομετόχων της ομάδας, παραδέχθηκε πως ο ΠΑΟΚ τους τελευταίους 14 μήνης βρίσκεται σε καθοδική πορεία ενώ αποκάλυψε πως πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί και ο νέος τεχνικός διευθυντής.

«Η ομάδα δεν έχει αφεθεί, αφήστε το τι λένε στα ραδιόφωνα και στα καφενεία. Ναι, η ομάδα έχει καθοδική πορεία. Ο τεχνικός διευθυντής παραιτήθηκε πριν 20 μέρες. Ήδη γίνονται οι κατάλληλες κινήσεις για να γίνει η σωστή επιλογή του επόμενου και να οδηγήσει την ομάδα στις μεταγραφές με τον πιο σωστό τρόπο. Δεν θα γίνει μια επιλογή απλά για να γίνει», ανέφερε αρχικά.

Για τον Πάμπλο Γκαρσία και τα πρόσωπα γύρω του, τόνισε: «Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τον προπονητή για το ποια άτομα χρειάζεται και ποια όχι... Γι' αυτό απομακρύνθηκε και ο Γιάννης Αμανατίδης και γι' αυτό τον πλαισίωσαν άλλα άτομα. Σίγουρα το τελευταίο 14μηνο η ομάδα έχει καθοδική πορεία. Σύντομα θα ανακοινωθεί ο τεχνικός διευθυντής και δεν εννοώ σε μια βδομάδα... Εννοώ το επόμενο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν λίστες με υποψήφιους και πρέπει να γίνουν συνεντεύξεις και από τον ιδιοκτήτη. Ο προπονητής πάντως στηρίζεται απ' όλους και από τον ιδιοκτήτη.

Αυτή τη στιγμή ο Γκαρσία έχει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Μας είπε τι θέλει και τι δεν θέλει... Έχουν έρθει άτομα που ζήτησε και έχουν φύγει όσοι δεν ήθελε να έχει κοντά του! Ο Γκαρσία είναι ένας άνθρωπος που είχε 80 ματς αήττητη την Κ19. Μην μειώνουμε τον προπονητή και λέμε ότι ήταν στις ακαδημίες. Ο ΠΑΟΚ έχει τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα»
.

Για τον Ράζβαν Λουτσέσκου σχολίασε: «Δεν θα απαντήσω σε καμία ερώτηση για τον Λουτσέσκου. Έφυγε μόνος του και πλήρωσε η ομάδα που τον απέκτησε δύο εκατομμύρια ευρώ. Σαφώς και πρόκειται για τον πιο πετυχημένο προπόνηση στην ιστορία του συλλόγου. Ήταν επιλογή του να φύγει και ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων. Σεβαστή η απόφασή του. Ο ΠΑΟΚ προχωράει με ή χωρίς τον Λουτσέσκου. Δεν κρατάμε κανένα με τον ζόρι εδώ. Αν ο προπονητής θέλει να φύγει και πιέζει, σαφώς και θα φύγει. Ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων είναι πολύ απλό» ενώ παραδέχθηκε πως: «Μέχρι ο επόμενος προπονητής να φέρει επιτυχίες, θα γίνεται αυτή η συζήτηση για τον Λουτσέσκου».

Για τα οικονομικά δεδομένα της σεζόν: «Ήταν μια μεταβατική σεζόν οικονομικού εξορθολογισμού που αγωνιστικά μπορούμε να πούμε ότι δεν πήγε καλά».

Για την περσινή τιμωρία του ΠΑΟΚ: «Μια στημένη επιτροπή επέβαλε μια σκληρή, την πιο σκληρή, τιμωρία στον ΠΑΟΚ. Η τιμωρία δεν ήταν φήμη. Φήμη ήταν η πολυιδιοκτησία και η σκευωρία. Κανείς δεν ξέρει ποιος θα έπαιρνε το πρωτάθλημα αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο θέμα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.