Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ: Δείτε ζευγάρια και αποδόσεις

Ημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ: Δείτε ζευγάρια και αποδόσεις

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2021 00:31
Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι είναι τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Σε Παρίσι και Μαδρίτη τα πρώτα ματς αν δεν υπάρξει αλλαγή έδρας λόγω κορωνοϊού, δείτε τις αποδόσεις.

Συμπληρώθηκε το «παζλ» των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι να «σφραγίζουν» τα δύο τελευταία εισιτήρια. Η «βασίλισσα» έμεινε όρθια στο «Άνφιλντ» κρατώντας στο 0-0 την Λίβερπουλ, ενώ οι «πολίτες» κέρδισαν με ανατροπή την Ντόρτμουντ (2-1) στο «Βεστφάλεν» και προκρίθηκαν στα ημιτελικά για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2015-16.

Όσον αφορά τα ζευγάρια στους «4», η Παρί Σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι, με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Παρίσι στις 27 Απριλίου, εάν δεν υπάρξει αλλαγή έδρας λόγω κορωνοϊού. Σύμφωνα με τις αποδόσεις της Novibet, η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί με το διπλό να βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε απόδοση 2.40, ενώ ο άσος προσφέρεται στο 2.65.

Στο άλλο ζευγάρι, Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι θα βρεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φυσικά τα βλέμματα στρέφονται στους Εντέν Αζάρ και Τιμπό Κουρτουά οι οποίοι φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα της Τσέλσι, αλλά και στον Ματέο Κόβατσιτς ως πρώην παίκτης της Ρεάλ. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Μαδρίτη στις 28 Απριλίου, εάν δεν υπάρξει αλλαγή έδρας λόγω κορωνοϊού και η «βασίλισσα» είναι το φαβορί σύμφωνα με την Novibet, με την απόδοση στον άσο να προσφέρεται στο 2.03 και το διπλό στο 3.60.
Ημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ: Δείτε ζευγάρια και αποδόσεις
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.