Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός-Άρης 1-0: Ένα βήμα πιο κοντά στο τρόπαιο (video)

Ολυμπιακός-Άρης 1-0: Ένα βήμα πιο κοντά στο τρόπαιο (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
21/3/2021 19:23
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Άρη με γκολ του Μασούρα και έφτασε ένα βήμα πιο κοντά στην μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θετική η εμφάνιση των φιλοξενούμενων οι οποίοι αγωνίζονταν με παίκτη παραπάνω από το 41', είχαν τον έλεγχο στην επανάληψη αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν καλύτερα στην αρχή του παιχνιδιού, απείλησαν αρχικά με τον Μπρούμα στο 8' ενώ στο 27' έφτασαν κοντά στο γκολ αλλά ο Κουέστα απομάκρυνε την προβολή του Ζεληζήση που πήγε να πετύχει αυτογκόλ, ενώ στην συνέχεια ο Ελ Αραμπί βρήκε αέρα από πλεονεκτική θέση.

Οι παίκτες του Μαρτίνς έψαχναν χώρους, με αυτούς του Άρη όμως να έχουν φροντίσει να κλείσουν καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Κουέστα. Τελικά μία όμορφη συνεργασία μεταξύ Ελ Αραμπί,Μπουχαλάκη και Μασούρα έφερε τον τελευταίο εντός περιοχής και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ στο 38'. Τρία λεπτά μετά ωστόσο ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα του Λάλα πάνω στον Σάσα, άφησε τους γηπεδούχους με 10 παίκτες και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Ο Άρης ανέλαβε την πρωτοβουλία και είχε την πρώτη του κλασική ευκαιρία στο παιχνίδι, με τον Σα όμως να νικάει σε τετ α τετ το Μαντσίνι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου μπήκε στην επανάληψη με σκοπό να φτάσει στην ισοφάριση, «ενόχλησε» την αντίπαλη άμυνα με ένα αδύναμο σουτ του Μάνου στο 48' ενώ λίγο μετά η κεφαλιά του Έλληνα επιθετικού πέρασε ελάχιστα άουτ.

Παρά την αριθμητική της υπεροχή η ομάδα της Θεσσαλονίκης δυσκολευόταν να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, ο Ολυμπιακός είχε αποφασίσει να μην ρισκάρει και απλά να διαφυλάξει το υπέρ του σκορ και έτσι οι κιτρινόμαυροι απείλησαν κυρίως με μακρινά σουτ που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Σα.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους παίκτες του Ολυμπιακού ακόμα πιο κοντά στην μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ο Άρης έχασε μία σημαντική ευκαιρία να αυξήσει ακόμα περισσότερο την διαφορά από την 5η θέση. Αντίθετα είδε τον Παναθηναϊκό να μειώνει στους 5 βαθμούς και η μάχη προβλέπεται σκληρή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς):Σα, Χολέμπας, Μπα, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (90'+2' Καμαρά), Εμβιλά, Μπρούμα (46' Ανδρούτσος), Μασούρας (80' Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (89' Κάιπερς).

ΑΡΗΣ (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ροζ, Σάκιτς (60' Ιωάννου), Σάσα, Τζέγκο, Μπερτόγλιο (46' Μάνος), Γκάμα, Μπρούνο (73' Ματέο Γκαρσία), Μαντσίνι


Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.