Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 2-2: Ο γκολκίπερ Παπαδόπουλος σκόραρε κι έδωσε το βαθμό στους Αρκάδες (video)

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 2-2: Ο γκολκίπερ Παπαδόπουλος σκόραρε κι έδωσε το βαθμό στους Αρκάδες (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
21/3/2021 17:08
Σ' ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League Interwetten ο Αστέρας Τρίπολης και ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τον γκολκίπερ Παπαδόπουλο των γηπεδούχων να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις.

Οι «πράσινοι» έδειχναν να κρατούν τη νίκη στα χέρια τους όμως οι Αρκάδες δεν τα παράτησαν και η ισοπαλία δεν έδωσε σε καμία από τις δύο ομάδες πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας. Πλέον το «τριφύλλι» βρίσκεται στους 46 βαθμούς και παραμένει πίσω από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ ο Αστέρας παρέμεινε 6ος με 43.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα το πρώτο μέρος ήταν επιεικώς μέτριο με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο όμως να μην δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο, εκτός από ένα σουτ του Φερνάντεθ στο 19'.

Από το 30' και μετά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έγιναν πιο απειλητικοί, χωρίς πάντως να αλλάξει κάτι μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός φάνηκε να «καθαρίζει» την υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός στο 58' άνοιξε το σκορ με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Χουάνκαρ κι ένα λεπτό μετά μετά από νέα ασίστ του Ισπανού, αυτήν την φορά με κοντινό διαγώνιο πλασέ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα αλλά και του συνόλου του Λάζλο Μπόλονι.

Μέχρι το 75' οι «πράσινοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο αλλά στη συνέχεια όπως συνηθίζουν κλείστηκαν στην περιοχή τους χωρίς λόγο και οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν έντονα. Στο 84' η άμυνα των φιλοξενούμενων πιάστηκε στον ύπνο και ο Λουίς Φερνάντεθ με κοντινό σουτ μείωσε σε 1-2.

Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει στριμώξει τον Παναθηναϊκό στην περιοχή του. Τελικά η λύτρωση ήρθε για τους γηπεδούχους στο 94' με τον γκολκίπερ Νίκο Παπαδόπουλο ο οποίος προωθήθηκε και με δυνατό σουτ νίκησε τον Διούδη διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής(73' Αλβάρες), Καστάνο, Χριστόπουλος, Μπελόκ(72' Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Σίτο(63' Aλί Μπαμπά), Ριέρα, Κρέσπι(63' Τιλίκα), Λουίς Φερνάντεθ

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Χουάνκαρ, Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος(82' Αθανασακόπουλος), Αγιούμπ(74' Νγκμπακοτό), Χατζηγιοβάνης(94' Σάντσες), Βιγιαφάνιες, Μακέντα(82' Ιωαννίδης)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.