Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τεράστιο comeback της Άρσεναλ, 3-3 από 3-0 κόντρα στην Γουέστ Χαμ! (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Τεράστιο comeback της Άρσεναλ, 3-3 από 3-0 κόντρα στην Γουέστ Χαμ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2021 19:14
Η Άρσεναλ βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο 32’ στην έδρα της Γουέστ Χαμ αλλά έκανε το μεγάλο comeback, ισοφαρίζοντας σε 3-3 τα «σφυριά» στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Σ’ ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν, Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας μετά το ισόπαλο 3-3 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Τα «σφυριά» ξεκίνησαν εξαιρετικά το παιχνίδι, παίρνοντας από πολύ νωρίς προβάδισμα τριών τερμάτων με σκόρερ τους Λίνγκαρντ (15’), Μπόουεν (17’) και Σούτσεκ (32’), αλλά στη συνέχεια έβγαλαν τα… μάτια τους, αφού υπέπεσαν σε δύο αυτογκόλ (38’ Σούτσεκ, 61’ Ντόουσον) και έβαλαν την Άρσεναλ ξανά στο παιχνίδι. Μάλιστα ο Ντόουσον υπέπεσε σε αυτογκόλ για 2ο σερί παιχνίδι μετά από αυτό κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, με την Άρσεναλ να πίεζε για το 3-3 και την Γουέστ Χαμ να είχε ευκαιρίες για 4ο τέρμα, με κορυφαία την τεράστια χαμένη φάση του Αντόνιο, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι σε κενή εστία από τα δύο μέτρα. Το 4-2 δεν έγινε ποτέ και στο 82’ ο Λακαζέτ ισοφάρισε σε 3-3, δίνοντας το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γουέστ Χαμ έγινε η πρώτη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ που υπέπεσε σε δύο αυτογκόλ στο ίδιο παιχνίδι μετά την Σουόνσι τον Γενάρη του 2017. Μάλιστα ο αντίπαλος της Σουόνσι ήταν η…. Άρσεναλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.