Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός κατά ΠΑΣ Γιάννινα και υπέρ της ΕΠΟ

Παναθηναϊκός κατά ΠΑΣ Γιάννινα και υπέρ της ΕΠΟ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
17/2/2021 17:05
Ο Παναθηναϊκός άσκησε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της απόφασης της ΕΠΟ και κατά του ΠΑΣ Γιάννινα, για την αλλαγή έδρας στον προημιτελικό Κυπέλλου.

Το σίριαλ έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν λόγω κακών καιρικών συνθηκών αναβλήθηκε η αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες», ενώ στη συνέχεια ορίστηκε για την Πέμπτη (18/2).

Την Τρίτη (16/2) έγινε γνωστό ότι ο αγώνας ορίστηκε για το γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Αυτή η απόφαση της ΕΠΟ είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση του ΠΑΣ Γιάννινα που αποφάσισε να πάει το θέμα στο Διαιτητικό της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Με την απόφαση να αναμένεται να εκδοθεί το πρωί της Πέμπτης (18/2), ο Παναθηναϊκός άσκησε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της κίνησης της ΕΠΟ και κατά του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Προσφυγή της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966» κατά του ΝΠΙΔ τριτοβάθμιου σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» (ΕΠΟ) περί ακυρώσεως της με αρ. πρωτ. 2925/16.02.21 απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ περί αλλαγής της έδρας διεξαγωγής του εξ΄ αναβολής αγώνα της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ των ομάδων της ΠΑΕ Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (γηπεδούχος ομάδα) και της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ».

Πρόσθετη παρέμβαση της ανώνυμης ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ» κατά της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966» και υπέρ του ΝΠΙΔ τριτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.