Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Στο Αγρίνιο ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός

Κύπελλο Ελλάδας: Στο Αγρίνιο ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
16/2/2021 15:02
Ο προημιτελικός Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (18/2, 15.00) στο Αγρίνιο και όχι στη φυσική έδρα του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για τις 11/2, όμως δεν έγινε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου των «Ζωσιμάδων».

Λόγω της κακοκαιρίας ο αγώνας όλα δείχνουν ότι δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί ούτε την προσεχή Πέμπτη (18/2) σε αυτό το στάδιο.

Έτσι λοιπόν ορίστηκε για το γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, ούτως ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο νέας αναβολής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου των Ζωσιμάδων και αφού έκανε χρήση των άρθρων 8 παρ. 4 και 22 παρ. 1 του ΚΑΠ, η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. αποφάσισε ο εξ αναβολής αγώνας της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, να διεξαχθεί στις 18/02/2021 και ώρα 15:00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού».

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Θανάσης Τζήλος, καθώς ο Γιάννης Παπαδόπουλος που είχε οριστεί αρχικά, θα βρίσκεται στο Βελιγράδι και θα εκτελεί χρέη 4ου διαιτητή στον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τη Μίλαν τον οποίο θα διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.