Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προσφεύγει στο Διαιτητικό της ΕΠΟ ο ΠΑΣ για τον ορισμό του αγώνα στο Αγρίνιο

Προσφεύγει στο Διαιτητικό της ΕΠΟ ο ΠΑΣ για τον ορισμό του αγώνα στο Αγρίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/2/2021 17:28
Ο ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισε να προσφύγει στο Διαιτητικό της ΕΠΟ για να αλλάξει την απόφαση της Ομοσπονδίας, η οποία μετέφερε την έδρα του πρώτου αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, χωρίς να ρωτήσει τους Ηπειρώτες, όπως ανέφερε ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Ο προημιτελικός Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (18/2, 15.00) στο Αγρίνιο και όχι στη φυσική έδρα του «Άγιαξ της Ηπείρου», όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Η απόφαση της Ομοσπονδίας προκάλεσε την αντίδραση των Ηπειρωτών, αφού όπως ανέφεραν αυτή πάρθηκε χωρίς την συναίνεση του συλλόγου.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Χριστοβασίλης στο super-fm.gr: «Δεν μας ρώτησε κανένας για την κατάσταση του γηπέδου και τι ενέργειες κάνουμε ασταμάτητα τις τελευταίες μέρες για να το ετοιμάσουμε και δεν ρωτήθηκε κανένας ούτε από το ΠΕΑΚΙ πως είναι σήμερα ο καιρός στα Γιάννενα και σε τι κατάσταση είναι το γήπεδο. Ήταν απόφαση που ελήφθη ερήμην μας και μας κοινοποιήθηκε πριν από λίγο, χωρίς ποτέ να συναινέσουμε. Εμείς έχουμε έτοιμο το “Ζωσιμάδες” για την Πέμπτη για να κάνουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εξετάζουμε να κινηθούμε νομικά κατά της απόφασης αυτής».

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης αναμένεται την Τετάρτη (17/2) να προσφύγει στο Διαιτητικό της ΕΠΟ για να προσβάλει την απόφαση αυτή και ο αγώνας με τους «πράσινους» να διεξαχθεί κανονικά στα Γιάννενα και στους Ζωσιμάδες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.