Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τεσσάρα η Ρεάλ, τρομερό φινάλε στο Τορίνο (2ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Τεσσάρα η Ρεάλ, τρομερό φινάλε στο Τορίνο (2ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2013 01:20
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στη Κοπεγχάγη η Ρεάλ, η οποία επικράτησε με 4-0 στη Μαδρίτη και πήρε προβάδισμα τεσσάρων βαθμών από την 2η Γιουβέντους η οποία στο δικό της παιχνίδι έκανε την ανατροπή στο 87’ κόντρα στην Γαλατασαράι, ωστόσο ένα λεπτό μετά δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης για το τελικό 2-2 στο Τορίνο!

Μπορεί στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Ρεάλ Μαδρίτης να έχει χάσει έδαφος στη μάχη για τον τίτλο, ωστόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι διαφορετική ιστορία, καθώς η «βασίλισσα» μετά την εντυπωσιακή νίκη της με 6-1 κόντρα στην Γαλατά, κέρδισε με 4-0 την Κοπεγχάγη στην Μαδρίτη και έμεινε μόνη στην κορυφή του ομίλου της και μάλιστα με +4 από την 2η Γιουβέντους.

Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Ντι Μαρία οι οποίοι πέτυχαν από δύο γκολ, με τον δεύτερο μάλιστα να βγάζει απίστευτη ασίστ στο 2ο τέρμα του Πορτογάλου.
Ο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ στο 21’ με κεφαλιά, ενώ ο ίδιος στο 65’ έκανε το 2-0 μετά από τρομερή ασίστ του Ντι Μαρία ο οποίος στη συνέχεια ανέλαβε δράση πετυχαίνοντας ακόμα δύο γκολ (71’, 90+1’) για το τελικό 4-0.

Τρομερό φινάλε στο Τορίνο


Τσάμπιονς Λιγκ: Τεσσάρα η Ρεάλ, τρομερό φινάλε στο Τορίνο (2ος όμιλος)
Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν στο Τορίνο Γιουβέντους και Γαλατασαράι σε ένα παιχνίδι με απίστευτο φινάλε.

Στο ντεμπούτο του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της Γαλατά, ο Ιταλός τεχνικός είδε τον Ντιντιέ Ντρογκμπά να «παγώνει» το Τορίνο στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης, καθώς ο Ιβοριανός εκμεταλλεύτηκε το τραγικό γύρισμα του Μπονούτσι στον Μπουφον, και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 για τους Τούρκους.

Ωστόσο, η Γιουβέντους στη συνέχεια πήρε τον έλεγχο του αγώνα και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 78’με εκτέλεση πέναλτι του Βιντάλ. Κανείς ωστόσο δεν θα μπορούσε τι θα ακολουθούσε στο φινάλε.

Οι «μπιανκονέρι» συνέχιζαν να πιέζουν για τη νίκη και κατάφεραν να πετύχουν την ανατροπή στο 87’με τον Κουαλιαρέλα να βάζει φωτιά στις εξέδρες του γηπέδου, κάνοντας το 2-1. Όμως αυτό δεν θα ήταν το τελικό σκορ γιατί στην επόμενη φάση ο Μπουλούτ κατάφερε να ισοφαρίσει για το τελικό 2-2.

Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία της Γιουβέντους η οποία μετρά μόλις 2 βαθμούς, ενώ έναν έχει η Γαλατασαράι, ισοβαθμώντας με τη Κοπεγχάγη στην 3η θέση.

Βαθμολογία

1. Ρεάλ Μαδρίτης 6

2. Γιουβέντους 2

3. Γαλατασαράι 1

4. Κοπεγχάγη 1

Η επόμενη αγωνιστική (23/10)

Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβέντους

Γαλατασαράι-Κοπεγχάγη

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.