Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μιραλάς: «Θα κερδίσει η Άντερλεχτ»

Μιραλάς: «Θα κερδίσει η Άντερλεχτ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2013 17:18
Η Άντερλεχτ θα είναι η νικήτρια στην αποψινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Κέβιν Μιραλάς.

Ο Βέλγος άσος της Έβερτον ο οποίος πέρασε για δύο χρόνια από τον Ολυμπιακό, μιλώντας σε εφημερίδα της χώρας του τόνισε πως παρότι υποστηρίζει τους «ερυθρόλευκους», η Άντερλεχτ θα είναι αυτή που θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στον αποψινό αγώνα των δύο ομάδων για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα ο ίδιος αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό όσον αφορά τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Μήτρογλου:

«Αν και υποστηρίζω λίγο τον Ολυμπιακό έχοντας παίξει για δύο χρόνια στην ομάδα, θα εκπλήξω πολλούς λέγοντας πως ελπίζω να προκριθεί η Άντερλεχτ. Υποστηρίζω τις βελγικές ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρώ πως έχει ελπίδες η Άντερλεχτ να περάσει. Σήμερα πιστεύω πως θα κερδίσει η Άντερλεχτ. Είναι ένα παιχνίδι που θα ήθελα να παρακολουθήσω. Θα δούμε αν θα τα καταφέρω.

Για το γεγονός πως μόλις έξι παίκτες έχουν απομείνει στον Ολυμπιακό από τον καιρό που έπαιζε εκεί ο ίδιος:

«Όταν πήγα στον Ολυμπιακό ήμουν η πρώτη μεταγραφή. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, ακολούθησαν άλλες επτά. Μια εβδομάδα αργότερα απολύθηκε ο προπονητής και ήρθε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ήρθαν άλλοι δέκα παίκτες. Είναι φυσιολογικό αυτό στην Ελλάδα. Οι πρόεδροι πληρώνουν τους παίκτες και τους προπονητές κι αν δουν ότι δεν ικανοποιούν με την παρουσία τους, τους διώχνουν».

Για τον Κώστα Μήτρογλου:

«Μπορεί να τα καταφέρει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός κι έχει ήδη αποκτήσει αρκετή εμπειρία στο Champions League».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.