Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρώτη απώλεια για Γιουνάιτεντ, λύτρωση στο 90+2’ για Λεβερκούζεν (1ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρώτη απώλεια για Γιουνάιτεντ, λύτρωση στο 90+2’ για Λεβερκούζεν (1ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2013 00:49
Πρώτη φετινή απώλεια στο Τσάμπιονς Λιγκ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Σαχτάρ στο Ντόνετσκ, με τους δύο αντιπάλους να φτάνουν τους 4 βαθμούς και να «συγκατοικούν» στην κορυφή του πρώτου ομίλου. Λύτρωση στο 90+2’για Λεβερκούζεν, 2-1 τη Σοσιεδάδ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς τον Ρούνεϊ στην σύνθεση της κατάφερε να προηγηθεί στο 18’με γκολ του Γουέλμπεκ το οποίο ήρθε μετά από εξαιρετική ενέργεια του Φελαϊνί.

Από την άλλη η Σαχτάρ είχε παράπονα στην διαιτησία καθώς τέσσερα λεπτά νωρίτερα ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κλέβερλι στον Τεξέιρα, ωστόσο ο διαιτητής συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.

Μετά το γκολ, οι ουκρανοί είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, ωστόσο δεν μπορούσαν να βρει εύκολα κενούς διαδρόμους προς την εστία του Ντε Χέα. Τελικώς την λύση έδωσε ο Τάισον ο οποίος με δυνατό σουτ στο 76’ ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που έμεινε ως το τέλος, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή με 4 βαθμούς.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο Ράιαν Γκίκγκς μπήκε στο γήπεδο στη θέση του Μαρουάν Φελαϊνί στο δεύτερο μέρος και αυτόματα έφτασε τα 145 παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ που τον καθιστούν τον πρώτο σε συμμετοχές στο θεσμό, αφήνοντας πίσω του τον Ραούλ.

Λύτρωση στο 90+2’για Λεβερκούζεν


Τσάμπιονς Λιγκ: Πρώτη απώλεια για Γιουνάιτεντ, λύτρωση στο 90+2’ για Λεβερκούζεν (1ος όμιλος)
Με καταπληκτικό γκολ του Χέγκελερ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λεβερκούζεν κέρδισε με 2-1 την Σοσιεδάδ στο «Μπάι Αρίνα» και πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο.

Οι Γερμανοί μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ όσπου τελικά να δώσει τη λύση Ρόλφες ο οποίος σκόραρε στο 45+2’, κάνοντας το 1-0.

Στην επανάληψη, οι ρόλοι αντιστράφηκαν, καθώς η Σοσιεδάδ ανέβασε στροφές και στο 51’κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με γκολ του Βέλα, ο οποίο αστόχησε από το σημείο του πέναλτι, ωστόσο ο ίδιος πήρε το… ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες πίεσαν για το γκολ της νίκης, το οποίο τελικά πέτυχαν οι γηπεδούχοι και μάλιστα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων! Σκόρερ ο Χέγκελερ, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 85' και με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 90+2’, έστειλε τη μπάλα στα «παραθυράκι» των Ισπανών, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Η βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4

2. Σαχτάρ 4

3. Λεβερκούζεν 3

4. Σοσιεδάδ 0

Η 3η αγωνιστική (23/10)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Σοσιεδάδ

Λεβερκούζεν-Σαχτάρ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.