Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη με Σαβιόλα για Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: Νίκη με Σαβιόλα για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/9/2013 23:03
Με τον Σαβιόλα να σκοράρει και να δίνει ασίστ, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες στην Σούπερ Λιγκ επικρατώντας με 2-0 του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη, και πλέον μπορεί να σκέφτεται το παιχνίδι με την Αντερλεχτ στο Βέλγιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ισοπαλία στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, ήθελαν να επιστρέψει στις νίκες στην Σούπερ Λιγκ και το έπραξαν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία απέναντι στον ακίνδυνο Πανιώνιο, παίρνοντας εύκολα τους τρεις βαθμούς με 2-0 στην Νέα Σμύρνη.

Η ομάδα του Μίτσελ είχε τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά, ωστόσο δεν μπορούσε να βρει λύσεις απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων, έχοντας ως καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος το δοκάρι του Ολαϊτάν ο οποίος πήρε τη θέση του Μήτρογλου στην ενδεκάδα.

Ωστόσο, στην επανάληψη, οι Πειραιώτες ανέβασαν στροφές, κυρίως με την είσοδο του Σκέποβιτς, και στο 62’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Βάις στο 61’ έπειτα από ασίστ του Σαβιόλα ο οποίος στο 75’ με προσωπικό γκολ, «σφράγισε» τη νίκη για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι μπορούν πλέον να σκέφτονται το παιχνίδι με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Καλτσάς, Παναγιωτούδης, Αραβίδης, Μενδρινός (62' Λάσνικ), Ντούνης, Γιάννου (69' Καμπάνταης).

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο (73' Εντινγκά), Σιόβας, Μανωλάς, Χολέβας, Βάις, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ (57' Σκέποβιτς), Σαβιόλα (78' Τσόρι Ντομίνγκες), Ολαϊτάν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.