Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ήττες-σοκ για Γιουνάιτεντ και Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Ήττες-σοκ για Γιουνάιτεντ και Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/9/2013 19:09
Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κέρδισε την Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ, ωστόσο στο πρωτάθλημα συνεχίζει να απογοητεύει, καθώς γνώρισε ήττα-σοκ με 2-1 από την Γουέστ Μπρομ μέσα στο «Όλντ Τράφορντ». Ήττα και για Σίτι, 3-2 από Άστον Βίλλα.

Λίγες μέρες μετά την επικράτηση (1-0) επί της Λίβερπουλ στον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απογοήτευσε, καθώς γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Γουέστ Μπρομ η οποία αποχωρεί για πρώτη φορά νικήτρια από το «Όλντ Τράφορντ» μετά το μακρινό 1978!

Πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων ο Μοργκάν Αμαλφιτανό ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 54’, ενώ ο ίδιος έδωσε την ασίστ στο γκολ της νίκης, με τον Μπεραΐνο να διαμορφώνει το τελικό 2-1 στο 67’, καθώς ο Ρούνει είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 δέκα λεπτά νωρίτερα.

Μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα για την Γιουνάιτεντ, μετά το «βαρύ» 4-1 στο ντέρμπι με την Σίτι.

Ήττα και για Σίτι


Πρέμιερ Λιγκ: Ήττες-σοκ για Γιουνάιτεντ και Σίτι
Από την άλλη, την ήττα γνώρισε και η Μάντσεστερ Σίτι η οποία προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στην Άστον Βίλα, ωστόσο οι «χωριάτες» γύρισαν το παιχνίδι σε δύο λεπτά και πήραν τη νίκη με 3-2 στο «Βίλα Παρκ».

Μετά την «τεσσάρα» κόντρα στην Γιουνάιτεντ και την «πεντάρα» στην Γουίγκαν για το Λιγκ Καπ, η Μάντσεστερ Σίτι πήγαινε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία απέναντι στην Άστον Βίλα.

Και παρότι οι «πολίτες» προηγήθηκαν δύο φορές με τους Τουρέ (45’) και Τζέκο (56’) –είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Ελ Αχμάντι (51’)-, η Άστον Βίλα κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω.

Αρχικά ο Μπακούνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-2 στο 76’, ενώ δύο λεπτά μετά ο Βέιμαν εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα της Σίτι και ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους «χωριάτες».

Στην τετράδα η Σαουθάμπτον, νίκη στο 90+2’ η Κάρντιφ


Πρέμιερ Λιγκ: Ήττες-σοκ για Γιουνάιτεντ και Σίτι
Εντυπωσιάζει η Σαουθάμπτον η οποία μετά τη νίκη της στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ (1-0), κέρδισε με 2-0 την Κρίσταλ Πάλας και «έπιασε» την Τσέλσι στην 3η θέση της βαθμολογίας!

Οι «Άγιοι» «καθάρισαν» τη νίκη σε δύο λεπτά χάρη τέρματα των Οσβάλντο (47) και Λάμπερτ (49’) και ξεπέρασαν την Μάντσεστερ Σίτι στη βαθμολογία, ενώ αντίθετα η Κρίσταλ Πάλας έμεινε 19η με μόλις 3 βαθμούς.

Μεγάλη νίκη και για Κάρντιφ η οποία με γκολ του Ματς στο 90+2’, κέρδισε με 2-1 την Φούλαμ μέσα στο «Κρέιβεν Κότατζ.

«Τρίποντο» και για τη Χαλ η οποία επικράτησε με 1-0 της Γουέστ Χαμ και «έπιασε» Σίτι και Λίβερπουλ (παιχνίδι λιγότερο) στην 5η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.