Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Δύσκολα η Μπάγερν, περίπατος για Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Δύσκολα η Μπάγερν, περίπατος για Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/9/2013 19:50
Στην κορυφή της βαθμολογίας της Μπουντεσλίγκα διατηρήθηκαν Μπάγερν και Ντόρτμουντ, με την πρώτη να επικρατεί δύσκολα με 1-0 της Βόλφσμπουργκ στο Μόναχο, ενώ οι Βεστφαλοί κέρδισαν με το εντυπωσιακό 5-0 την Φράιμπουργκ. Νίκη για Λεβερκούζεν, «πέταξε» βαθμούς η Σάλκε.

Δυσκολεύτηκε απέναντι στην Βόλφσμπουργκ η Μπάγερν, η οποία ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Βαυαροί είχαν την κατοχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες για γκολ απέναντι στους «λύκους». Τελικώς τη λύση έδωσε ο Τόμας Μίλερ στην επανάληψη, ο οποίος κέρδισε στο 63’ τον Ντιέγο Μπενάλιο για το 1-0 , σκορ το οποίο έμεινε ως το τέλος.

«Πεντάρα» για Ντόρτμουντ, «πέταξε» βαθμούς η Σάλκε


Μπουντεσλίγκα: Δύσκολα η Μπάγερν, περίπατος για Ντόρτμουντ
Αντίθετα, εύκολο απόγευμα είχε η Ντόρτμουντ η οποία διέλυσε με 5-0 την Φράιμπουργκ λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με την Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Από δύο γκολ σημείωσαν Ρόις (35’, 45+2’ πεν.) και Λεβαντόφσκι (58’, 70’), ενώ ο Μπλαστσικόβσκι διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 79’ έπειτα από ασίστ του Πολωνού φορ.

Πίσω από Μπάγερν και Ντόρτμουντ με ένα βαθμό λιγότερο ακολουθεί η Λεβερκούζεν η οποία κέρδισε με 2-0 το Ανόβερο και έφτασε τους 18 βαθμούς.

Αντίθετα, η Σάλκε προηγήθηκε με 2-0 και 3-1 στην έδρα της Χόφενχαϊμ, ωστόσο «αυτοκτόνησε», καθώς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν για το τελικό 3-3.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.