Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Μόνη στην κορυφή η Ρόμα, «γκέλα» για Νάπολι

Σέριε Α: Μόνη στην κορυφή η Ρόμα, «γκέλα» για Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2013 00:59
Η Ρόμα έκανε το 5 στα 5 στη Σέριε Α επικρατώντας με 2-0 την Σαμπντόρια και έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του πρωταθλήματος, καθώς η Νάπολι ήρθε ισόπαλη 1-1 με την ουραγό Σασουόλο στο «Σαν Πάολο»! Πήρε βαθμό στο φινάλε η Μίλαν, ανατροπή και νίκη για Γιουβέντους.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η φετινή Ρόμα η οποία κέρδισε με 2-0 την Σαμπντόρια στη Γένοβα και έφτασε τις 5 νίκες της σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Σκόρερ για τους «τζιαλορόσι» οι Μπενάτια (65΄) και Ζερβίνιο (88’) οι οποίοι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ το οποίο επιτρέπει στην Ρόμα να απολαμβάνει την μοναξιά στην κορυφή της Σέριε Α.

Και αυτό γιατί στο «Σαν Πάολο» η Νάπολι «πέταξε» δύο πολύτιμους βαθμούς κόντρα στην ουραγό Σασουόλο μετά το τελικό 1-1.

Οι «παρτενοπέι» προηγήθηκαν με τον Τζεμαϊλί στο 15’, ωστόσο ο Τζάτζα διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 20’ και χάρισε τον πρώτο βαθμό στην ομάδα του, η οποία την Κυριακή είχε διασυρθεί στην έδρα της με 7-0 από την Ίντερ!

Βαθμό από... θαύμα η Μίλαν


Σέριε Α: Μόνη στην κορυφή η Ρόμα, «γκέλα» για Νάπολι
Σε ένα φανταστικό παιχνίδι, Μπολόνια και Μίλαν ήρθαν ισόπαλες 3-3, με τους «ροσονέρι» να «κλέβουν» το βαθμό με δύο γκολ στο 89’ και στο 90+2’.

Η Μίλαν πήρε κεφάλι στο σκορ στο 12’ με τον Πόλι, ωστόσο οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με δύο γκολ του Λασάλτ (το δεύτερο από ασίστ του Χριστοδουλόπουλου) στο 33’ και στο 52’, ενώ ο Κριστάλντο δέκα λεπτά μετά «έγραψε» το 3-1 στον πίνακα των σκόρερ του γηπέδου.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για ένα τέρμα, ωστόσο η Μίλαν με αντεπίθεση στο φινάλε κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, με τον Ρομπίνιο να μειώνει στο 89’ σε 3-2, και στο 90+2’ ο Αμπάτε «λύτρωσε» τη ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Με ανατροπή η Γιουβέντους, «τριάρα» η Λάτσιο


Σέριε Α: Μόνη στην κορυφή η Ρόμα, «γκέλα» για Νάπολι
Από την άλλη, «διπλό» στη Βερόνα πανηγύρισε η Γιουβέντους η οποία έμεινε πίσω στο σκορ κόντρα στη Κίεβο, ωστόσο έφερε… τούμπα το ματς και πήρε τη νίκη με 2-1.

Σκόρερ για τους «μπιανκονέρι» οι Κουαλιαρέλα και Μπερναρντίνι (αυτογκολ) οι οποίοι με αυτή τη νίκη «έπιασαν» την Νάπολι στην 2η θέση.

Νίκη και για τη Λάτσιο, η οποία επικράτησε με 3-1 της Κατάνια χάρη στα γκολ των Έντερσον, Λούλιτς και Ερνάνε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.