Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Νίκες για Μονακό, Παρί, έχασε η Λιόν

Σαμπιονά: Νίκες για Μονακό, Παρί, έχασε η Λιόν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2013 00:25
Στην κορυφή του Σαμπιονά παρέμεινε η Μονακό, η οποία με το δίδυμο Φαλκάο – Ριβιέ να βρίσκει δίχτυα, κέρδισε με 3-0 την Μπαστιά εντός έδρας. Νίκη με Καβάνι η Παρί, ήττα για Λιόν.

Επέστρεψε στις νίκες η Μονακό, η οποία κέρδισε με 3-0 την Μπαστιά και απολαμβάνει για ακόμα μια αγωνιστική την μοναξιά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι άνοιξε το σκορ στο 39’ με τον Ριβιέ, ενώ δύο λεπτά μετά ο Φαλκάο έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του και ουσιαστικά «σφράγισε» τη νίκη των Μονεγάσκων.

Εν τέλει, ο Κολομβιανός επιθετικός με δεύτερο προσωπικό τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 89’, φτάνοντας τα 7 γκολ στο Σαμπιονά, με τον Ριβιέ από την άλλη να μετράει 6.

«Διπλό» με Καβάνι η Παρί, έχασε η Λιόν


Σαμπιονά: Νίκες για Μονακό, Παρί, έχασε η Λιόν
Με τον Έντινσον Καβάνι να βρίσκει δίχτυα, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 1-0 στην έδρα της Βαλανσιέν και επέστρεψε στις νίκες μετά το 1-1 στο ντέρμπι με τη Μονακό.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, πήρε τη νίκη χάρη στο γκολ του Ουρουγουανού επιθετικού στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Αντίθετα, η Λιόν επέστρεψε στα άσχημα αποτελέσματα, καθώς ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Αζάξιο η οποία σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα!

Το σκορ άνοιξε ο Αράς στο 18’ για τους γηπεδούχους, και παρά την ισοφάριση του Μαλμπράνκ στο 56’ για τους «λιονέ», ο Καμαρά στο 70’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και χάρισε το πρώτο «τρίποντο» στην ομάδα του.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας ξεχωρίζει το εντυπωσιακό 5-1 της Γκινγκάμπ κόντρα στη Σοσό, ενώ από την άλλη, η Ναντ έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί της Νις, την οποία κέρδισε με 2-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής


Τρίτη 24/9

Λιλ-Εβιάν 3-0

Μαρσέιγ-Σεντ Ετιέν 2-1

Τετάρτη 25/9

Αζαξιό-Λιόν 2-1

Μπορντό-Ρεμς 0-0

Γκινγκάμπ-Σοσό 5-1

Ναντ-Νις 2-0

Τουλούζ-Λοριάν 1-0

Βαλανσιέν-Παρί Σεν Ζερμέν 0-1

Μονακό-Μπαστιά 3-0

Πέμπτη 26/9

Μονπελιέ-Ρεν (22:00)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.