Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Παραχωρείται ο Τσιμίκας από τη Λίβερπουλ»

«Παραχωρείται ο Τσιμίκας από τη Λίβερπουλ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/5/2024 13:37
Ο Κώστας Τσιμίκας δεν πραγματοποιεί καθόλου καλή σεζόν με τη Λίβερπουλ κι αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, φαίνεται ότι θα οδηγήσει τον διεθνή αριστερό μπακ σε άλλη ομάδα.

Η «Liverpool Echo» υποστηρίζει ότι μεταξύ των ποδοσφαιριστών οι οποίοι είναι υπό παραχώρηση βρίσκεται και ο διεθνής οπισθοφύλακας ο οποίος από το 2020 είχε μετακομίσει στους «κόκκινους», αφήνοντας την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Βέβαια ποτέ δεν κατάφερε να γίνει βασικός σε σταθερή φάση, όμως είναι αλήθεια ότι έχαιρε της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό να μιλάει με καλά λόγια για εκείνον.

Ο έμπειρος κόουτς όμως στο φινάλε της σεζόν θα αποχαιρετήσει το κλαμπ και μαζί του θα φύγουν κι αρκετοί ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς θα είναι με βάση τη «Liverpool Echo» και ο Τσιμίκας ο οποίος δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του νέου προπονητή ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Άρνε Σλοτ.

Βέβαια όλα αυτά θα φανεί αν έχουν βάση μετά το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου όταν και θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση στη Λίβερπουλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.