Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Εύκολο βράδυ για Ρεάλ, επιτέλους νίκη για Βαλένθια!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Εύκολο βράδυ για Ρεάλ, επιτέλους νίκη για Βαλένθια!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2013 01:59
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στη Χετάφε η Ρέαλ Μαδρίτης η οποία αν και έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, εν τέλει πάτησε… γκάζι και επικράτησε εύκολα με 4-1 στο «Μπερναμπέου».

Επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα η Ρεάλ, η οποία μετά το 2-2 κόντρα στη Βιγιαρεάλ, επικράτησε με 4-1 της Χετάφε και παραμένει στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» προς στιγμήν το «Μπερναμπέου», με τον Λαφίτα να ανοίγει το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, ωστόσο στη συνέχεια οι «μερέγχες» μετέτρεψαν το παιχνίδι σε παράσταση για έναν ρόλο.

Αρχικά ο Πέπε με προβολή ισοφάρισε σε 1-1 στο 19’, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 34’ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους γηπεδούχους.

Στο 59’ ο Ίσκο με ωραίο σουτ, έκανε το 3-1, ενώ ο Ρονάλντο στις καθυστερήσεις με τακουνάκι διαμόρφωσε το τελικό 4-1, πετυχαίνοντας γκολ για highlight.

Να σημειωθεί πως ο Γκάρεθ Μπέιλ τραυματίστηκε στην προθέρμανση της ομάδας και προφυλάχθηκε από τον Κάρλο Αντσελότι. Μάλιστα όπως ενημέρωσε η «βασίλισσα», ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και δεν θα δώσει το παρόν την προσεχή Τετάρτη στο ματς με την Έλτσε.

Επέστρεψαν τα «χαμόγελα» στο «Μεστάγια», δύσκολα τα πράγματα για Σεβίλλη


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Εύκολο βράδυ για Ρεάλ, επιτέλους νίκη για Βαλένθια!
Ως ματς ζωής και θανάτου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση της Βαλένθια με τη Σεβίλλη για τον Μίροσλαβ Τζούκιτς, καθώς μια ενδεχόμενη ήττα θα αποτελούσε το «κύκνειο άσμα» του ως τεχνικός των «νυχτερίδων». Ωστόσο, η Βαλένθια κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1 στο «Μεστάγια» βάζοντας παράλληλα προβλήματα στον Ουνάι Έμερι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Ζόνας ο οποίος έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ στο 32’ και παρά την ισοφάριση του Γκαμεϊρό στο 52’, ο ίδιος ανέλαβε ξανά δράση, σημειώνοντας δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 73’.

Εν τέλει, ο Βίκτορ Ρουίζ «σφράγισε» τη νίκη της Βαλένθια, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 στο 82’.

Έτσι, ο Τζούκιτς μπορεί πλέον να… κοιμηθεί ένα βράδυ ήσυχος, όχι όμως και ο Ουνάι Έμερι καθώς η Σεβίλλη βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 2 βαθμούς!

Χωρίς σκορ τα άλλα δύο παιχνίδια της αγωνιστικής, καθώς Μπέτις – Γρανάδα και Θέλτα- Βιγιαρεάλ έληξαν 0-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.