Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Κόλλησε» στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: «Κόλλησε» στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2013 00:08
Πρώτη βαθμολογική απώλεια για τον Ολυμπιακό στην Σούπερ Λιγκ, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δοκάρι ο Σαβιόλα στο πρώτο μέρος.

Μετά τη «βαριά ήττα» με 4-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, καθώς ο Παναιτωλικός του «φρέναρε» το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα, κρατώντας το 0-0 στο Αγρίνιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά και μετά την κεφαλιά του Σιόβα στο 7’ έπειτα από φάουλ του Βάις, ο Σαβιόλα σημάδεψε το δοκάρι του Ράφαελ στο 26’ στη μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρους.

Τίποτα περισσότερο στο πρώτο 45λεπτό, με τους παίκτες του Μίτσελ να τα βρίσκουν… σκούρα απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα του Παναιτωλικού, ο οποίος μάλιστα στο δεύτερο μέρος βρήκε χώρους και έβαλε προβλήματα στους φιλοξενούμενους, καθώς βρέθηκε κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις.

Στα τελευταία λεπτά, ο Ολυμπιακός πίεσε για τη νίκη και θα την είχε πάρει εάν ο Ράφαελ δεν απόκρουε εντυπωσιακά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χολέμπας στις καθυστερήσεις, κρατώντας το μηδέν μέχρι το τέλος.

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι πρωταθλητές Ελλάδας έμειναν στην πρώτη θέση αλλά μόλις στο -1 από τον ΠΑΟΚ, ενώ στην 3η θέση ισοβαθμούν Αστέρας Τρίπολης και Καλλονή με 9 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.