Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Ισόπαλο το ντέρμπι στο Παρίσι

Σαμπιονά: Ισόπαλο το ντέρμπι στο Παρίσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2013 00:34
Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1 στο Παρίσι χάρη στα γκολ των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ρανταμέλ Φαλκάο αντίστοιχα.

Στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής στο Σαμπιονά, Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό ήρθαν ισόπαλες 1-1, αποτέλεσμα που επέτρεψε στους Μονεγάσκους να παραμείνουν στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία προέρχονταν από την νίκη με 4-1 στο «Καραϊσκάκη» για το Τσάμπιονς Λιγκ, είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφερε να πάρει προβάδισμα μόλις στο 5ο λεπτό με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ωστόσο, η Μονακό απάντησε στο 20’ με τον Φαλκάο να ισοφαρίζει σε 1-1 με κεφαλιά-«ψαράκι» ύστερα από σέντρα του Μουτίνιο. Μάλιστα με αυτό το γκολ ο Κολομβιανός φορ έφτασε τα 5 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα, όντας πρώτος στη σχετική λίστα μαζί με τον συμπαίκτη του Ριβιέρ και τον Μπεριγκό της Εβιάν.

Στην υπόλοιπη διάρκεια της αναμέτρησης, η Παρί είχε την υπεροχή και προσπάθησε να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο οι παίκτες του Μπλαν δεν κατάφεραν να κερδίσουν για δεύτερη φορά τον Σούμπασιτς, με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Έτσι, η ομάδα του Πριγκιπάτου έμεινε στην 1η θέση με 14 βαθμούς, ενώ ακολουθούν Παρί Σεν Ζερμέν και Σεντ Ετιέν με 12.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.