Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπακάκης: «Να δείξουμε ότι δεν ήταν τυχαίες οι εμφανίσεις του Οκτωβρίου»

Μπακάκης: «Να δείξουμε ότι δεν ήταν τυχαίες οι εμφανίσεις του Οκτωβρίου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/11/2019 18:48
Ο Μιχάλης Μπακάκης δήλωσε ότι η Εθνική πρέπει να φτιάξει μέταλλο νικητή και να δείξει σε αυτά τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της προκριματικής φάσης ότι δεν ήταν τυχαίες οι εμφανίσεις του Οκτωβρίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπακάκης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Αρμενία:

Για το αν πήρε μαθήματα από το πρώτο ματς με την Αρμενία η Εθνική: «Σίγουρα έχουμε μελετήσει το πρώτο ματς. Είμαστε προετοιμασμένοι και θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Εφόσον βγάλουμε το δικό μας κομμάτι ως Εθνική Ελλάδος θα πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για την απουσία των έμπειρων παικτών από τις κλήσεις: «Είναι απόφαση του προπονητή το ποιους θα καλέσει. Είδατε ότι στα πρώτα ματς είχαμε καλές παρουσίες παρά τις απουσίες. Στόχος είναι όσοι είμαστε εδώ να δώσουμε το καλύτερο δυνατό για το αποτέλεσμα».

Για τον νέο προπονητή: «Ο νέος προπονητής έχει περάσει κάποιους κανόνες και ένα πλάνο που προσπαθούμε όλοι να τηρούμε κατά γράμμα. Όλα τα παιδιά είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε αυτό για να έρθουν καλές εμφανίσεις και νίκες».

Για το στοιχείο που έδωσαν στην Εθνική τα ματς του Οκτώβρη: «Όπως είδατε και εσείς, τα παιδιά δίνουν το 100%. Δουλεύει ο ένας για τον άλλον. Δεν κοιτάμε τον εαυτό μας, αλλά την ομάδα. Είχαμε μία πολύ καλή εμφάνιση με την Ιταλία και μία νίκη με τη Βοσνία. Όλα τα παιδιά είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το αν μπορεί από εδώ να αρχίσει η πορεία για το Μουντιάλ: «Με τα ματς που κάναμε τον Οκτώβρη δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Θέλουμε να συνεχίσουμε, βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε το καλύτερο έτσι ώστε όταν θα χρειαστεί να πάρουμε τους βαθμούς».

Για το πως θα μάθει η Εθνική να παίρνει νίκες: «Πρέπει να φτιάξουμε μέταλλο νικητή. Να δείξουμε ότι δεν ήταν τυχαίες οι δύο εμφανίσεις του Οκτώβρη. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα φανεί».

Για το τι άρεσε περισσότερο στους παίκτες της Εθνικής από τα ματς του Οκτώβρη: «Μου άρεσε ότι όλα τα παιδιά έδωσαν τα πάντα για την ομάδα. Ο ένας έτρεχε για τη λάθος πάσα του άλλου. Μέσα από αυτό έρχονται και τα αποτελέσματα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.