Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εκτός δύο με τρεις μήνες ο Ζαμπά

Εκτός δύο με τρεις μήνες ο Ζαμπά

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
14/11/2019 14:02
Απέφυγε τα χειρότερα τελικά ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος υπέστη τελικά ρήξη έσω μηνίσκου στο φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας και θα απουσιάσει για τους επόμενους δύο με τρεις μήνες.

Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ και τον Λέο Ζαμπά δεν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για ρήξη χιαστού στο γόνατο του παίκτη, μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας.

Ο παίκτης υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (14/11) σε μαγνητική τομογραφία η οποία και έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη έσω μηνίσκου και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους δύο με τρεις μήνες, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ.

«Ο Λέο Ζαμπά μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Δόξα Δράμας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στο δεξί γόνατο.

Τ’ αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου με αποκόλληση του πρόσθιου κρέατος, δίχως να έχει υποστεί ζημιά στους συνδέσμους.

Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί ήδη φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή στο σημείο του τραυματισμού και να ληφθεί η απόφαση για την πορεία της αποθεραπείας του που υπολογίζεται να τον κρατήσει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για περίπου 2-3 μήνες»
, ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.