Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Συμφώνησε με Ίντερ ο Ζιρού»

«Συμφώνησε με Ίντερ ο Ζιρού»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
14/11/2019 17:21
Ο Ολιβιέ Ζιρού φαίνεται ότι τα έχει βρει σε όλα με την Ίντερ προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του Μιλάνου και το μόνο που μένει είναι η συγκατάθεση της Τσέλσι, σύμφωνα με την ιταλική Gazzetta dello Sport.

Μετά τον τραυματισμό του Αλέξις Σάντσες, ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ μαζί με τον Ρομέλου Λουκάκου "τραβάνε" όλο το κουπί στην επίθεση της Ίντερ σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Αντόνιο Κόντε να έχει ζητήσει την ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο.

Ο Ολιβιέ Ζιρού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Φρανκ Λάμπαρντ τη φετινή περίοδο αποτελώντας την τρίτη επιλογή στην επίθεση πίσω από τον Άμπραχαμ και τον Μπατσουαγί. Ο Γάλλλος φορ έχει αγωνιστεί μόλις σε 4 αγώνες στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ εκ των οποίων στους 3 ως αλλαγή.

Ο Κόντε γνωρίζει τον παίκτη από την κοινή θητεία τους στην Τσέλσι και τον θεωρεί ως μία αξιόπιστη λύση για το ρόστερ της ομάδας. Οι δύο πλευρές φαίνεται ότι τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που μένει είναι η συγκατάθεση της Τσέλσι η οποία φαίνεται ότι αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 7 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.