Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Νίκη-μισή πρόκριση ο Ατρόμητος (video)

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Νίκη-μισή πρόκριση ο Ατρόμητος (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/7/2019 23:37
Ο Ατρόμητος πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 στην έδρα της Ντουνάιτσκα και έχει πλέον σημαντικό σκορ πρόκρισης για τον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ εν όψει της ρεβάνς στο Περιστέρι. Γκολάρα και ασίστ ο Ούμπιντες.

Το περσινό πάθημα του Ατρόμητου φαίνεται πως του έγινε μάθημα, με τους Περιστεριώτες να φεύγουν με το «διπλό» (2-1) από την έδρα της Ντουναϊσκα, σκορ που τους δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μπήκε στο ματς με αμυντικούς προσανατολισμούς και χρειάστηκε δύο επεμβάσεις του Μέγιερι για να κρατήσει το μηδέν. Το πρώτο 20λεπτο πέρασε χωρίς να έχει απειλήσει, ωστόσο σε εκείνο το σημείο ο Ούμπιντες με ένα τρομερό σουτ στην κίνηση που θύμισε… Φαν Μπάστεν, έστειλε τη μπάλα στην αντίθεση γωνία του Γέντλιτσκα για το 0-1.

Ο Χιμπάλα έριξε στο ματς τον K. Βίντα και ο Ούγγρος δικαίωσε τον Γερμανό τεχνικό, σκοράροντας στο 35’ με όμορφο τελείωμα για το 1-1. Ο Ατρόμητος δεν πτοήθηκε, απείλησε στο 42’ με ωραίο σουτ του Βέλλιου και ένα λεπτό μετά πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Μανούσο για το 1-2. Οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή με σουτ του Ραμίρες για να ισοφαρίσουν στο 44’, όμως ένα λεπτό μετά ο Βέλλιος έφτασε κοντά στο 1-3, με τον Γέντλιτσκα να αποκρούει με διπλή προσπάθεια.

Στην επανάληψη η Ντουνάισκα δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις, αντίθετα οι Περιστεριώτες είχαν μεγάλες ευκαιρίες για ένα τρίτο τέρμα, με κορυφαία το δοκάρι του Ρόσα στο 89’. Το 1-2 έμεινε ως το φινάλε και ο Ατρόμητος κρατάει στα χέρια του την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο.

Ντουνάισκα Στρέντα (Πίτερ Χιμπάλα): Γέντλιτσκα, Ρόναν (30' Βίντα Κ.), Βίντα Μ., Ραμίρεζ, Καλμάρ, Όραβετς, Κρούζλιακ, Κόστρνα, Ντίβκοβιτς, Ντέιβις (73' Μπλάκμαν), Τσμέλικ (60' Βεσελόφσκι)

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι, Κιβρακίδης (39' Νάτσος), Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης, Ούμπιδες, Ενσικουλού (61' Ρόσα), Μανούσος, Βέλλιος (74' Καχίλα)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.