Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιτέθηκαν με μαχαίρι στον Οζίλ, τον έσωσε ο Κολάσινατς! (video)

Επιτέθηκαν με μαχαίρι στον Οζίλ, τον έσωσε ο Κολάσινατς! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/7/2019 22:46
Ο Μεσούτ Οζίλ, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι καθώς βρισκόταν στο όχημά του και ο συμπαίκτης του στην Άρσεναλ, Σιντ Κολάσινατς κυνήγησε τους δράστες και τους απομάκρυνε!

Τρομερό βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει τον Σιντ Κολάσινατς να τα βάζει με αγνώστους που έκαναν επίθεση με μαχαίρι στον Μεσούτ Οζίλ.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (25/7) στο Λονδίνο, με τον Γερμανό να δέχεται επίθεση με μαχαίρι ενώ επέβαινε στη Mercedes G-Class του. Ο συμπαίκτης του στην Άρσεναλ, Σιντ Κολάσινατς, που ήταν συνοδηγός, πετάχτηκε έξω από το όχημα, κυνήγησε τους δράστες και τους απομάκρυνε. Την ίδια ώρα ο Οζίλ άφησε το αμάξι στη μέση του δρόμου και μπήκε στο τουρκικό εστιατόριο του Λονδίνου, Λίκια, ζητώντας βοήθεια.

«Ο Οζίλ ήταν σε τρελή κατάσταση, απολύτως τρομαγμένος, όπως θα ήταν ο καθένας εάν δεχόταν επίθεση με μαχαίρι. Έτρεχε για να σωθεί. Ένας Θεός ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί εάν τον έπιαναν», υποστήριξε ένας αυτόπτης μάρτυρας. Να σημειωθεί πως οι δράστες, που επέβαιναν πάνω σε μηχανάκια, δεν έχουν ακόμα συλληφθεί


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.