Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Άρη και ΑΕΛ (video)

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Άρη και ΑΕΛ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/7/2019 23:33
Ο Άρης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού, είχε 14 τελικές, 2 δοκάρια και φωνές για πέναλτι, ωστόσο του έλλειπε το γκολ και το τελικό 0-0 στο κατάμεστο «Κλ. Βικελίδης» αφήνει τα πάντα ανοιχτά εν όψει της ρεβάνς στην Κύπρο. Δοκάρι με Γκαζαριάν είχαν οι φιλοξενούμενοι.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΛ Λεμεσού στο «Κλ. Βικελίδης». Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0 σε ένα «γεμάτο» παιχνίδι, με το τελικό σκορ να αδικεί τους γηπεδούχους.

Οι «κίτρινοι» είχαν 14 τελικές (8 στην εστία), δύο δοκάρια (40’ Φετφατζίδης, 86’ Ματίγια) και πέναλτι που δεν τους δόθηκε (39’) αλλά και 2-3 σημαντικές στιγμές με Ιντέγιε, Τόνσο και Ντιγκινί.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο σημαντικές στιγμές με τον Γκαζαριάν στο τετράλεπτο 66’-70’, με τη δεύτερη να σταματά στο οριζόντιο του Κουέστα. Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Κύπρου.

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Κουέστα, Σούνγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Ματίγια, Μπάσα (74’ Σάσα Λούκας), Τόνσο (84’ Μαρτίνες), Ντιγκινί, Φετφατζίδης (65’ Λάρσον), Ιντέγε.

ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κέρκεζ): Βοζίνια, Τεσέιρα Α., Τζούνιορ (79’ Κοέλιο), Γκοντάλ, Γουίλερ (88’ Αβραάμ), Τεσέιρα, Γκαστανάγκα, Ζντραβκόφσκι, Αντάμοβιτς (62’ Γκαζαριάν)(, Αγκάνοβιτς, Χουράδο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.