Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ερυθρόλευκος περίπατος στο Αγρίνιο (video)

Σούπερ Λιγκ: Ερυθρόλευκος περίπατος στο Αγρίνιο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/4/2019 22:57
Ο Ολυμπαικός διέλυσε με 5-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ (Μασούρας, Γκιγιέρμε, Χασάν, Καμαρά, Ομάρ).

Σε περίπατο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, διαλύοντας με 5-0 την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη ευκαιρία στο 5’ με τον Μαζουρεκ να σημαδεύει το δοκάρι, ωστόσο πέντε λεπτά μετά ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Μασούρα ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ του Παναιτωλικού.

Τα «καναρίνια» ήταν ανταγωνιστικά στο πρώτο μέρος και στο 27’ είχαν καλή στιγμή με τον Πάολο για το 2-0, ωστόσο στην επανάληψη κατέρρευσαν. Στο 50’ ο Χασάν έκανε το 2-0 ύστερα από εξαιρετική πάσα του Φορτούνη ενώ στο 61’ ο Γκιγιέρμε νίκησε με κεφαλιά τον Κυριακίδη ο οποίος νωρίτερα είχε αντιδράσει σωστά στις προσπάθειες των Ομάρ και Ντίας.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και στο 71’ βρήκε τέταρτο γκολ με τον Καμαρά. Στο 75’ ο Ποντένσε δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση αλλά στο 78’ ο Ομάρ με δυνατό σουτ βρήκε δίχτυα για το τελικό 5-0.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Λιάβας, Μαλής, Τσοκάνης (λ.τ. 38' Μαρινάκης), Αμαράλ, Τσιγγάρας, Μάρκος Πάουλο, Λουσέρο (53' Μπαϊροβιτς), Μανά, Ντίας (69' Ντουάρτε), Μάζουρεκ

Ολυμπιακός: Σα, Ομάρ, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (66' Μπουχαλάκης), Γκιλιέρμε, Φορτούνης, Μασούρας (60' Ντίας), Ποντένσε, Χασάν (71' Σολδάνο)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.