Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Σαλάχ έστειλε την Λίβερπουλ ξανά στην κορυφή

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Σαλάχ έστειλε την Λίβερπουλ ξανά στην κορυφή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2019 00:32
Με τον Σαλάχ να επιστρέφει στα γκολ μετά από 8 παιχνίδια η Λίβερπουλ κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις» και πέρασε ξανά στην κορυφή με +2 από την Μάντσεστερ Σίτι, που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Η Σαουθάμπτον έβαλε δύσκολα στην Λίβερπουλ, αλλά οι «κόκκινοι» βρήκαν δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και έφυγαν με το νικηφόρο 3-1 από το «Σεντ Μέρις».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ιδανικά στο παιχνίδι και στο 9’ προηγήθηκαν με τον Λονγκ, ο οποίος σημείωσε το 5000ο που δέχθηκε η Λίβερπουλ στην ιστορία της στην κατηγορία. Η Λίβερπουλ είχε αρκετά κενά και στο 20’ κινδύνεψε με δεύτερο γκολ αλλά ο Λονγκ αστόχησε από πλεονεκτική θέση για γκολ.

Από εκείνο το σημείο η Λίβερπουλ ανέβασε ρυθμούς και στο 36’ ισοφάρισε με κεφαλιά του Κειτά, ωστόσο οι γηπεδούχοι φωνάζουν δικαιολογημένα για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Η συνέχεια βρήκε τους «κόκκινους» να είχαν την υπεροχή αλλά όχι τον τρόπο να απειλήσουν με αξιώσεις. Τη λύση έδωσε ο Σαλάχ στο 80ο λεπτό με ένα έξοχο γκολ. Ο Αιγύπτιος πήρε τη μπάλα πίσω από το κέντρο, διένυσε το μισό γήπεδο και με άψογο τελείωμα έκανε το 1-2. Ήταν το πρώτο του γκολ μετά από 8 παιχνίδια και το 50ο με τη φανέλα της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ. Μάλιστα, ο «Φαραώ» έφτασε πιο γρήγορα από κάθε άλλον στην ιστορία των «κόκκινων» στα 50 τέρματα, αφού το κατάφερε σε μόλις 69 αναμετρήσεις, ξεπερνώντας έτσι το ρεκόρ του Φερνάντο Τόρες που είχε χρειαστεί 72 ματς.

Το… κερασάκι έβαλε στο 86’ ο Χέντερσον με πλασέ εντός περιοχής, «σφραγίζοντας» τη νίκη της Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επέστρεψε στην κορυφή και πλέον ετοιμάζει τα πλάνα της για τον προημιτελικό της Τρίτης με την Πόρτο


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.