Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Μπάγερν έριξε 5αρα στην Ντόρτμουντ

Η Μπάγερν έριξε 5αρα στην Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2019 21:56
Η Μπάγερν διέλυσε με 5-0 την Ντόρτμουντ στο «Κλάσικερ» τίτλου του Μονάχου και την προσπέρασε με +1 στην βαθμολογία. Στο πρώτο ημίχρονο τα τέσσερα από τα πέντε γκολ των Βαυαρών!

Ποιο ντέρμπι; Η Μπάγερν έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Ντόρτμουντ, την οποία σκόρπισε με 5-0 στο Μόναχο. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς με μια διαστημική εμφάνιση μετέτρεψε το «Κλάσικερ» σε περίπατο και πέρασε μόνη στην κορυφή με +1 από τους Βεστφαλούς

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή με το δοκάρι σε προσπάθεια του Νταούντ αλλά μετά εξαφανίστηκαν από το παιχνίδι. Στο 10’ ο Χούμελς έκανε με κεφαλιά το 1-0, ενώ στο 17’ ο Λεβαντόφσκι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ζαγκαντού και έφτασε τα 200 γκολ στην Μπουντεσλίγκα. Οι Βαυαροί συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 41’ ο Μαρτίνεθ με όμορφο πλασέ λίγο έξω από την περιοχή έκανε το 3-0. Αυτό δεν ήταν το σκορ του ημιχρόνου, αφού στο 43’ ο Γκνάμπρι σκόραρε με κεφαλιά για το 4-0.

Στο δεύτερο μέρος η Μπάγερν έριξε ρυθμούς αλλά η Ντόρτμουντ δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα για να επιστρέψει στο ματς. Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές για ένα 5ο γκολ το οποίο εν τέλει βρήκαν στο 89’ με τον Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός φορ έγραψε έτσι ιστορία αφού ξεπέρασε τον Γκερντ Μίλερ και έγινε ο πρώτος σκόρερ στα Klassiker με 15 γκολ!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.