Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Παράσταση πρωταθλητή στην Τούμπα!

Σούπερ Λιγκ: Παράσταση πρωταθλητή στην Τούμπα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2019 19:18
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 τον Ατρόμητο στην Τούμπα και έκανε ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος. Ολιβέιρα (39’), Μπίσεσβαρ (45+3’ πεν.) και Σβιντέρσκι (81’) οι σκόρερ

Δε σταματά πουθενά ο ΠΑΟΚ! Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 3-0 τον Ατρόμητο των πολλών απουσιών, διατήρησε το αήττητο και απέχει πλέον 11 βαθμούς πριν από την στέψη του ως πρωταθλητή Ελλάδας. «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές», το σύνθημα των οπαδών που γέμισαν την Τούμπα!

Οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, όταν στο 7' ο Ούμπιδες εκτέλεσε το φάουλ, η άμυνα του ΠΑΟΚ πιάστηκε στον ύπνο, αλλά το πλασέ του Μάντσον πέρασε ελάχιστα άουτ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα και στο 16’ έφτασαν μια «ανάσα» από το γκολ όμως ο Θεοδωράκης απέκρουσε το πέναλτι του Βιεϊρίνια.

Το γκολ για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 37’ από πορτογαλική συνεργασία. Ο Βιεϊρίνια έκανε συστημένη σέντρα από τα αριστερά και ο συμπατριώτης του Ολιβέιρα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Το 1-0 δεν ήταν το σκορ του ημιχρόνου, αφού στις καθυστερήσεις ο Άκπομ κέρδισε πέναλτι από τον Μάντσον και ο Μπίσεσβαρ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διπλασίασε το σκορ της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος κέρδισε μέτρα και είχε δύο καλές στιγμές με Μπρούνο (54’) και Κιβρακίδη (76’) όμως στο 81’ ο Σάχοφ έκλεψε την μπάλα, ο Μπίσεσβαρ την έστρωσε στον Σβιντέρσκι και ο Πολωνός ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο παιχνίδι διαμόρφωσε το τελικό 3-0

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Ολιβέιρα, Μαουρίσιο (22’ Σάχοφ), Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ενρίκε (63’ Γιαννούλης), Άκπομ (80’ Σβιντέρσκι).

Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Θεοδωράκης, Κατράνης (46’ Μανούσος), Στρούγγης (58’ Κωτσόπουλος), Καρασαλίδης, Κιβρακίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς, Ούμπιδες (84’ Κορτ), Μπρούνο, Ενσικουλού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.