Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Τεννές από τον Απόλλωνα

Τέλος ο Τεννές από τον Απόλλωνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2019 18:17
Παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί ο Μπάμπης Τεννές. Αναλαμβάνει θέση υπηρεσιακού προπονητή ο Λευτέρης Βελέντζας. Ποιο το παρασκήνιο πίσω από τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Μία μέρα πριν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Μπάμπη Τεννέ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Έλληνας τεχνικός είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα μετά το ματς με τον ΟΦΗ, κάτι που είχε ανακοινώσει από την Πέμπτη στην διοίκηση. Οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια για το ύψος της αποζημίωσης, ωστόσο όπως υποστηρίζεται από την πλευρά του Απόλλωνα, σε νέα επικοινωνία που είχε σήμερα με την διοίκηση, ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε ξαφνικά πριμ παραμονής στην κατηγορία, ύψους 50 χιλιάδων ευρώ!

Έτσι, αποφασίστηκε να λυθεί το συμβόλαιό του και η ομάδα να πορευτεί με τον Λευτέρη Βελέντζα σίγουρα στο αυριανό ματς αλλά και πιθανότατα μέχρι το τέλος της σεζόν

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.