Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Όλα μηδέν στο ντέρμπι

Σούπερ Λιγκ: Όλα μηδέν στο ντέρμπι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2019 22:13
ΑΕΚ και Παναθηναϊκός «κόλλησαν» στο 0-0 στο ΟΑΚΑ και παρέμειναν χωρίς νίκη σε ντέρμπι τη φετινή σεζόν. Κακό θέαμα, πολλά λάθη και λίγες φάσεις, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει στο φινάλε του παιχνιδιού.

Δεν είχε σκορ ούτε το δεύτερο αθηναϊκό ντέρμπι της φετινής σεζόν, καθώς ΑΕΚ και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο ΟΑΚΑ. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, αλλά αυτό δεν μετουσιώθηκε σε καθαρές φάσεις για γκολ. Ενδεικτικό ότι οι «πράσινοι» είχαν τις δύο σπουδαιότερες ευκαιρίες του παιχνιδιού.

Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν την κατοχή της μπάλας από το ξεκίνημα αλλά δεν είχαν τρόπο να δημιουργήσουν καλές στιγμές. Ο Παναθηναϊκός έκλεινε σωστά όλους τους χώρους και στο 24’ «άγγιξε» αυτός το γκολ, με τον Μακέντα να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Μπάρκα, έπειτα από ωραία μπαλιά του Δώνη.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα της επανάληψης και στο 52’ είχε την πρώτη της καλή στιγμή , με τον Πόνσε να κάνει προσωπική ενέργεια και να σουτάρει με το δεξί, αναγκάζοντας τον Διούδη να αποκρούσει στη κλειστή του γωνία. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, που με εξαίρεση ένα σουτ του Λιβάγια στο 74’ (κόντραρε στον Κουλιμπαλί) δεν ανησύχησε τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, στο 86’ οι «πράσινοι» έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ όταν ο Κάτσε εκτέλεσε φάουλ και ο Κουρμπέλης μόνος του έκανε την κεφαλιά που έφυγε λίγο έξω.

Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε και ο κόσμος που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ αποδοκίμασε την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, που έχασε νέο έδαφος στη βαθμολογία. Το ίδιο ισχύει και για τους «πράσινους», που κινδυνεύουν να βρεθούν ακόμα και στο -8 από τον Άρη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.